Kuisma ja Riihimäki pinkoivat voittoon Teivossa

Joonas Kuisma ja Moonika Riihimäki juoksivat voittoihin Teivocupin kolmannessa osakilpailussa.
Joonas Kuisma pinkoi muilta karkuun miesten kilpailussa. (Kuva: Teivo Stayers)

Talvisen testijuoksusarjan osakilpailu juostiin nyt plussakelissä. Isäntäseura Teivo Stayers otti miesten sarjassa kolmoisvoiton. Ykköseksi pinkoi Joonas Kuisma, joka kellotti viidelle kilometrille ajan 17.01. Toiseksi tullut Janne Niemi hävisi Kuismalle 16 sekuntia. Kolmas oli Lassi Hopeasalo, jonka aika oli 17.56. Miesten sarjassa radalle lähti tällä kertaa 20 juoksijaa.

Moonika Riihimäki oli selvästi paras naisten sarjan juoksija. (Kuva: Teivo Stayers)

Naisten sarjan ykkönen oli Tampereen Pyrinnön Moonika Riihimäki. Hän oli ylivoimainen ajala 20.38. Toisena maaliin tullut Riihimäen seurakaveri Isabella Lillqvist merkkautti ajan 21.23. Kolmas oli Finnish Marathon Runnersin Maarit Lammio, jolle kellotettiin aika 25.40.

13-vuotiaiden tyttöjen ykkönen oli ylöjärveläinen Milja Säppinen. 11-vuotiaiden poikien kahden kilometrin kisan voitti Kankaanpään Leiskun Aaron Välimäki. 9-vuotiaiden tyttöjen sarjan voitti Teivo Stayersin Hilla Honkala ja samanikäisten poikien paras oli Teivo Stayersin Benjamin Laikola.

Joonas Kuisma johtaa miesten yhteiskilpailua 2 915 pisteellä. Toisena on Janne Niemi 2 906 pisteellä ja kolmantena Sami Honkala 2 684 pisteellä. Naisten yhteiskilpailun kärkipaikkaa pitää Isabella Lillqvist 1 964 pisteellä ennen Siiri Tarkkaa (1 827) ja Veronika Virtapohjaa (1 000).