Ylöjärven lukion Valonkantaja-palkinto Ylöjärven Uutisille

Ylöjärven lukio on myöntänyt tämän vuoden Valonkantaja-palkinnon paikallislehti Ylöjärven Uutisille.

Valonkantaja-kiertopalkinto myönnetään tunnustuksena poikkeuksellisen ansiokkaasta, monipuolisesta ja syvällisestä työstä Ylöjärven yrittäjyyslukion hyväksi. Palkinnon saaja julkistetaan vuosittain yrittäjyyskasvatusfoorumissa.

Ylöjärven Uutiset on tehnyt vuosia tiivistä yhteistyötä Ylöjärven lukion ja erityisesti sen yrittäjyyslinjan kanssa. Yksi yhteistyön esimerkeistä on keväisin järjestettävä, aikoinaan Ylöjärven Uutisten ideoima ja kehittämä, Nuoria Somettaa -tapahtuma. Se keräsi jälleen viime keväänä satoja nuoria Koulutuskeskus Valoon.

Valonkantaja-palkinnon vastaanottivat päätoimittaja Ville Mäkinen (vas.) ja tapahtumakoordinaattori Hanna-Mari Kujala (oik.). Palkinnon luovuttivat Ylöjärven lukion rehtori Jarkko Tuomennoro ja apulaisrehtori Miia Bergman. (Kuva: Vilma Kaura)

– Tämä kunnianosoitus lämmittää paljon. Ylöjärven paikallismediana haluamme kantaa yhteisöllistä vastuuta ja auttaa ylöjärveläisnuoria menestymään. Yksi osa tätä tehtävää on toimiva yhteistyö Ylöjärven lukion kanssa. Vuosittain on huikea seurata, miten lukion yrittäjyyslinjan opiskelijat innostuvat ja ottavat kopin Nuoria Somettaa -tapahtuman järjestämisestä. Suurkiitos Ylöjärven lukiolle ja Ylöjärven kaupungin sivistystoimelle, Ylöjärven Uutisten päätoimittaja Ville Mäkinen sanoo.

Palkittu saa kunniakirjan sekä nimilaatan Valonkantaja-patsaaseen. Patsasta säilytetään näkyvällä paikalla Koulutuskeskus Valossa.

Ylöjärven lukio on toinen Suomen kahdesta valtakunnallisen yrittäjyyden erityisen koulutustehtävän saaneesta lukiosta, ja ainoa yrittäjyyslukio pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

Valonkantaja-patsaan Ylöjärven yrittäjyyslukiolle on lahjoittanut Pirmediat Oy:n Matti Pulkkinen eli Maakunnan Matti.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?