Jutta Selin tempaisi suomenennätyksen Porissa

Ylöjärveläinen Jutta Selin oli erinomaisessa nostovireessä Etelä-Suomen piirinmestaruuskilpailuissa Porissa.
Jutta Selin viihtyi Porin nostolavalla. (Kuva: Jessica Selin)

Tampereen Pyrintö edustava Selin aloitti Etelä-Suomen mestaruuskilpailuissa vakuuttavasti 88 kilon tempauksella, jonka jälkeen tankoon lastattiin 92 kiloa. Tämäkin paino tuli hyvin ylös. Sen sijaan 94 kiloa painoi tällä kertaa vielä hieman liikaa. 92 kiloa on alle 23-vuotiaiden alle 76-kiloisten sarjan uusi suomenennätys.

Tempauksen jälkeen Selin työnsi varmasti 115 kiloa. Yhteistulos 207 kiloa sivuaa ylöjärveläisen omaa ennätystä. Selin voitti mestaruuden selvällä erolla, sillä toiseksi tullut Lempäälän Kisan Emma Gleisner teki yhteistuloksen 186 kiloa. Kolmanneksi sijoittui Helsingin Heraklesin Aino Isometsä 162 kilolla.

Seuraavaksi Selinin kisaohjelmassa on lokakuun alussa Saksassa käytävät kansainväliset nostokisat.