Jutta Selin tyytyväinen EM-kisamatkaansa

Ylöjärveläinen Jutta Selin osallistui ensimmäistä kertaa painonnoston yleisen sarjan Euroopan mestaruuskilpailuihin. EM-kisat käytiin Albaniassa.

Selin taisteli hyvän tuloksen EM-lavalla. (Kuva: Isaac Morillas)

Selin tempaisi 87 kiloa. Tulos syntyi vasta viimeisellä nostoyrityksellä. Työnnössä Selin aloitti vahvasti helpolla 110 kilon työnnöllä. Toisella yrityksellä rautaa nousi 114 kiloa. Viimeiseen työntöön lastattiin 117 kiloa, joka oli B-ryhmän suurin työntörauta. Selin sijoittui 204 kilon yhteistuloksella kokonaiskilpailussa kymmenenneksi ja työnnössä Selin oli viides.

– Tempaus ei oikein lähtenyt, vaikka lämmittelyt meni hyvin niin lavalla en saanut parasta itseä irti. Työnnöt menivät hyvin ja viimeinen 117 kilon työntö oli kevyt. Olen ihan tyytyväinen kilpailuun, Selin kommentoi.