Onnittelut valkolakeille! – Tässä ovat Ylöjärven lukion uudet ylioppilaat

Kevään uusien ylioppilaiden nimet on julkaistu. Ylöjärvellä valkolakin nostavat päähän nämä lukion ylioppilaat.
Ylioppilaat juhlivat valkolakkeja 4. kesäkuuta. (arkistokuva)

Konsta Aalto, Milja Ahola,  Nooa Ahola, Vilma Alalempi, Daniel Alhainen, Clarissa Asunmaa, Siiri Eronen, Johanna Finnberg, Heta Haapanen, Jasmin Haavisto, Teemu Hakoaho, Eetu Halmela, Kalle Halmela,

Rosa Halttunen, Senja Harjula, Leevi Haukijärvi, Markus Heikkinen, Jannika Heldán, Tilda Hiltunen, Reetta Hirvonen, Miikka Honkanen, Milla Honkaniemi, Arttu Huhtala, Viljami Hyrkäs, Ronja Hämäläinen,

Fanny Jaakkola, Iida Jokela, Julius Jokinen, Emmi Kaaja, Saana Kaasalainen, Minja Kaasinen, Mimmi Kaiku, Joona Kajander, Elias Kampman, Elina Kantolahti, Veera Kariluoma, Jaakko Karhu, Henri Karttunen, Lauri Karttunen, Kasimir Karvonen,

Jesper Keskinen, Teemu Keskinen, Milla Kianta, Veikka Kiikkinen, Eni Kivistö, Malla Korhonen, Aaro Koskensalo, Adveliina Koskinen, Toni Koskinen, Kalle Kumpu, Roosa Laakso, Tuomo Laakso, Iida Laaninen,

Ville Laaninen, Victor Lahokoski, Matias Laine, Hanna Laitila, Lumina Lammasniemi, Tuukka Lammi, Akseli Latva-Koivisto, Saima Lehtinen, Joel Lehtonen, Maiju Lepistö, Viivi Lindgren, Kaapo Lindqvist, Essi Lindroos,

Annie Majuri, Henrika Mattila, Max Mead, Pinja Mielonen, Vertti Mikkola, Anni Mikkonen, Matias Mäenpää, Aino Mäkelä, Nelli Mäkilä, Niklas Niemelä, Emmi Niemi, Sohvi Niemi, Eetu Nieminen, Ilona Nordman,

Niklas Nurminen, Onni Ora, Nea Pajunen, Jaron Pakarinen, Matleena Palonen, Venla Parkkali, Aino Partio, Oliver Pasula, Hilla Peltomaa, Santeri Pesonen, Milla Pihlajamäki, Petra Piipponen, Adele Pitkälä,

Roni Poikkimäki, Roope Poranen, Anna Pukkila, Viivi Putkonen, Essi Pylväs, Veeti Päivinen, Akseli Raisio, Mila Ranta, Miika Rauhala, Sanni Rauhala, Sofia Rauhala, Teemu Reiju, Annika Rosenqvist, Lauri Rönneikkö,

Aatu Salmela, Arttu Salonen, Veeti Saloranta, Olli Sampela, Karolus Sarakaila, Janne Savolainen, Salla Segerman, Satu Siikakoski, Onni Simola, Jone Sisto, Aaron Syrjä, Sakari Tanhuanpää, Milla Tuohenmaa, Netta Vallin, Roni Valtonen, Luukas Viberg, Oona Vuorio, Venla Wallin

Kaksoistutkinnon suorittaneet:

Jenna Asikainen, Kasper Heinisuo, Leevi Isotalo, Miro Keränen, Annabella Kiviranta, Eemil Makkonen, Santeri Mikkonen, Anniina Purakasmäki, Saana Salakari, Petteri Tervonen, Arno Uusi-Penttilä, Sofia Vesanen, Sara Viljanmaa, Niko Vähäkyttä