Lauantaihuumaa: Kevätsäpinät ja peräkonttikirppis – Äläkä unohda illan karaokebileitä Pienoisgolfin lämmitetyllä terassilla

Lauantaina Ylöjärven Urheilutalolla, Ylöjärven keilahallin parkkipaikalla ja Pienoisgolfin terassilla vietetään lystikästä koko perheen ohjelmallista päivää.

Aamupäivä alkaa kello 10 peräkonttikirppiksellä. Hyvien kirppislöytöjen lisäksi voi käydä Taikahileen teltalla nappaamassa koko perheelle glittertatuoinnin. Tapahtumassa kuullaan myös juontoja ja hyvää musiikkia. Kello 13 saakka pyörivän peräkonttikirppiksen juontaa Hanna-Mari Kujala.

Kello 11 alkaa lasten huippubileet urheilutalon salissa, kun MLL:n Kevätsäpinät käynnistyvät. Touhussa mukana ovat suositut Super Sam, Ninjakilpikonna ja taikuri Timo Tiikkanen.

Koko päivän ajan Pienoisgolfin terassilta voi ostaa herkullista hernekeittoa, makkaraa ja tietenkin myös vohveleita. Paikalla on myös paikallislehti Ylöjärven Uutiset tilaustarjouksineen.

Pienen tauon jälkeen päivä muuttuu illaksi ja on musiikki-iloittelun aika. Erikan vetämä karaokeilta starttaa lämmitetyllä Pienoisgolfin terassilla kello 20.

Peräkonttikirppiksellä on vielä viimeiset kirppispaikat vapaana, joten soita ja varaa paikka itsellesi Hanna-Mari Kujalalta: 0400 481 499 tai laita sähköpostia hanna-mari.kulaja@pirmediat.fi.