Kuvagalleria: Upouusi skeittipuisto on ollut täynnä väkeä joka ilta: ”Tää on hyvin tehty”, kommentoi skeittaamassa ollut Calvin

Koulutuskeskus Valon kainaloon valmistuvan skeittipuiston ympäristö on vielä keskeneräinen, mikä ei ole kuitenkaan nuoria haitannut. Puisto on ollut täynnä väkeä iltaisin jo parin viikon ajan. Katso jutun lopusta kuvagalleria, joka kuvattiin tämän viikon maanantai-iltana.
Skeittipuistolla on riittänyt käyttäjiä joka ilta.

Maanantaina alkuillasta Ylöjärven uudessa skeittipuistossa rullailee sulassa sovussa ainakin 20-30 skuuttaajaa ja skeittaajaa.

Näky on ollut samanlainen ainakin viimeisen viikon, sillä kelit ovat hellineet harrastajia.

Paikalla ovat maanantaina myös kaverukset Calvin Piilonen, 12, ja Helmi Pitkälä, 14, joiden skeittilaudat ovat olleet kovassa kulutuksessa viime ajat.

– Lumet kun suli, niin ruvettiin täällä käymään. Tää on tehty hyvin, Piilonen kommentoi uutta skeittipuistoa.

Lue myös: Skeittipuisto on viimeistelyä vaille valmis ja jo kovalla käytöllä: ”Tuntuu mukavalta, sillä soraääniäkin on kuultu”

Maanantai-iltana puisto oli täynnä väkeä. Pari eri kaveriporukkaa lyöttäytyi yhteiskuvaan. Kuvassa keskellä olevat sinilippiksinen Calvin Piilonen ja pinkkipaitainen Helmi Pitkälä kommentoivat, että skeittiparkki vaikuttaa hyvin tehdyltä.

Pitkälä nyökyttelee vieressä. Enää skeittaaminen ei vaadi lähtemistä kauemmas naapurikaupunkiin, ja toisaalta omassa kotipihassa temppuilukin on saanut jäädä.

– Ennen piti käydä Iso-Vilusella Kaukajärvellä, jos halusi rullata kunnon puistossa.

Kaverukset kertovat käyvänsä  Ylöjärven uudessa skeittipuistossa pääasiassa porukalla, mutta tulevansa välillä yksinkin. Piilonen ja Pitkälä ovat tehneet Ylöjärven Uutisten toimittajan kanssa samankaltaisen  havainnon skeittipuiston suosiota:

– Täällä on ollut lähes joka päivä paljon porukkaa. Eli aika suosittu tää on.