Viikonlopun jääkiekko-ottelut muuttavat Nyssen liikennettä – Muutoksia bussilinjan 80 liikennöintiin

Tampereella pelataan viikonloppuna jääkiekko-otteluita, joihin odotetaan paljon yleisöä.  Nokia Arenan alue on suunniteltu suljettavaksi liikenteeltä pelien jälkeen perjantaina 25.2.2022 kello 20-21.30 ja lauantaina 26.2.2022 kello 17.30-19.

Liikenne suljetaan ajoestein, jotka asetetaan Vuolteenkadulle, Rautatienkadulle ja Kalevantielle. Tästä syystä linjat 2, 7, 9, 11, 12, 14, 15, 19, 26, 27, 28, 30, 31, 40, 80, 95 ja 103 siirtyvät poikkeusreiteille.

Ylöjärveltä Tampereelle liikennöiviin linjoihin muutoksia tulee Metsäkylästä liikennöivän linjan 80 pysäkkeihin: linjan 80 lähtö- ja päätepysäkki siirtyy Keskustorille ja reitiltä jäävät pois Koskipuiston ja Sorin aukion pysäkit.

Muut bussit ja ratikat palvelevat normaalisti jääkiekko-otteluiden ajan. Pysäkit Sorin aukio C, D ja E sekä Rautatieasema E ovat tilanteen ajan suljettu.

Poikkeusjärjestelyiden ajat voivat muuttua tilanteen mukaan tai ne voidaan perua kokonaan. Katusulkujen tarkoituksena on tapahtumayleisön turvallinen liikkuminen alueella. Poikkeusjärjestelyistä viestitään tilanteen aikana reittioppaassasekä mm. Nyssen nettisivuilta löytyvillä häiriötiedotteilla.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?