Miss Ylöjärvi 2021 on Ronja Kangas: ”Uskomatonta! Haluan oikeasti nauttia tästä vuodesta ja antaa kaikkeni”

Kauppakeskus Elossa oli riemukas ja liikuttunut tunnelma, kun Miss Ylöjärveksi 2021 kruunattiin ylöjärveläinen Ronja Kangas, 19.
Miss Ylöjärvi 2021 kärkikolmikko Hanna Koski, Ronja Kangas ja Selina Rintala. (Kuva: Sanna Hillberg)

Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi valittiin niin ikään 19-vuotias Selina Rintala Tampereelta. Toinen perintöprinsessa on Hanna Koski, 20, Seinäjoelta.

Tuomariston päätös ei ollut helppo ja sijoituksista käytiin paljon keskustelua.

Kuka teistä haluaa olla Miss Ylöjärvi 2021? Kandidaatit tuomariston edessä esittelykierroksen päätteeksi. (Kuva: Sanna Hillberg)

– Tuntuu ihan uskomattomalta, iloitsi voittaja Ronja Kangas kimaltava kruunu kutreillaan.

Voittaja ei peitellyt onnen kyyneleitään ja iloitsi siitä, että pienoisesta jännityksestä huolimatta tuomaristo näki hänen itsevarmuutensa. Kangas osallistui Miss Ylöjärvi kilpailuun myös viime vuonna. Mitä vuoden aikana tapahtui, kun nyt tuli voitto?

– Se henkinen kasvu mikä tapahtui Miss Tampere 2021 -kisassa: Sain kokemusta ja tiedän mitä haetaan ja olen oma itseni. Minulla on nyt itsevarmuutta, vaikka siellä on vielä pieni jännitys.

Kangas odottaa missivuodelta yhteistyötapahtumia ja hän haluaa tavata ylöjärveläisiä.

– Haluan oikeasti nauttia tästä vuodesta ja antaa kaikkeni. Tämä on iso supermotivaatiopotku minulle.

 

Ronja Kankaan lisääntynyt itsevarmuus näkyi muun muassa rentona esiintymisenä bikinikierroksella. Hän voitti myös kilpailun Influencer-palkinnon. (Kuva: Sanna Hillberg)

 

Selina Rintala on Miss Ylöjärvi 2021 ensimmäinen perintöprinsessa. Kisaan osallistuneet äänestivät hänet Friendship-palkinnon voittajaksi. (Kuva: Sanna Hillberg)
Seinäjokelainen Hanna Koski kruunattiin toiseksi perintöprinsessaksi. Hän oli myös yleisön suosikki. (Kuva: Sanna Hillberg)
Tamperelainen Iina Orava valittiin kiertueen aikana Miss Teivoksi. (Kuva: Sanna Hillberg)
Onnellinen voittajakolmikko yleisön kuvattavana. (Kuva: Sanna Hillberg)