Ylöjärven Uutiset lähettää ylihuomenna kaupungin johtotrion kyselytunnin suorana – lähetä kysymyksiä johtajille!

Ylöjärven kaupunki aloittaa kaupungin johtokolmikon eli kaupunginvaltuuston ja -hallituksen puheenjohtajien sekä kaupunginjohtajan suorat kyselytunnit verkossa.

Ensimmäinen kyselytunti järjestetään ylihuomenna torstaina 14. lokakuuta kello 18–19. Kyselytunti lähetetään suorana Ylöjärven Uutisten verkkosivuilla. Lähetys on vapaasti kaikkien katsottavissa.Video on nähtävissä myös jälkikäteen.

Kaupungin johtokolmikko vastaa yleisön kysymyksiin torstaina 14. lokakuuta.

Johtokolmikolle voi lähettää kysymyksiä etukäteen. Niitä otetaan vastaan myös suorien lähetysten aikana. Kyselytuntien tavoitteena on mahdollistaa aiempaa välittömämpi ja avoimempi vuoropuhelu asukkaiden ja kaupungin ylimmän johdon välillä.

Kysymyksiin vastaavat ja niistä keskustelevat kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Juho Ojares (kok.), kaupunginhallituksen puheenjohtaja Mauri Heiska (ps.) ja kaupunginjohtaja Pauli Piiparinen. Keskustelua johdattelee Pirmeddiat-mediakonsernin ja Ylöjärven Uutisten tapahtumakoordinaattori Hanna-Mari Kujala.

Lähetä kysymyksiä etukäteen

Kaupunki toivoo kaupunkilaisilta mahdollisimman paljon kysymyksiä etukäteen. Kysymyksiä kootaan yhteen aihepiireittäin ja johtokolmikko vastaa niihin kukin omasta roolistaan käsin.

Kysymyksiä voi lähettää etukäteen lähetystä edeltävän päivän iltaan eli keskiviikkoon 13.10. asti Ylöjärven Uutisten toimituksen sähköpostiin osoitteeseen toimitus@ylojarvenuutiset.fi. Aihekenttään tulee kirjoittaa teksti KYSELYTUNTI.

Kyselytunnin aikana kysymyksiä tai kommentteja voi lähettää lähetyksen yhteydessä olevan kommenttikentän kautta.

Kokemukset johdattelevat jatkoon

Ensimmäisestä kyselytunnista saadut kokemukset ja palautteet vaikuttavat tuntien jatkoon: miten ja kuinka usein niitä kannattaa järjestää. Kysely- ja keskustelutilaisuuksia voidaan mahdollisuuksien mukaan järjestää jatkossa myös teemoittain ja erilaisin kokoonpanoin.

Kaupungin johtokolmikon kyselytunti 14.10.2021 toteutetaan Ylöjärven kaupungin ja Ylöjärven Uutisten yhteistyönä.

Kysymyksiin vastaavat:

Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Juho Ojares

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Mauri Heiska.

Kaupunginjohtaja Pauli Piiparinen.

 

Yksi kommentti

  1. Saarikko Heikki

    Jään odottamaan kunnollisia suoria vastauksia enkä mitään poliittista jauhantaa asian vierestä kuten kuulee Ylen yksipuolisissa haastatteluissa, A-studio, A-Tolk, su:n aamutv:ssa; Huippupelleilyä ovat eduskunnan kyselytunnit, joissa hallitus ,Marin pahimpana esim. ei vastaa koskaan mitään kysyttyyn suoraan, vaan taitavasti luistelee ongelmasta ulos.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?