Iloiset ilmeet välkkyivät Peräkonttikirppiksellä lauantaina – katso laaja kuvakavalkadi tapahtumasta

Ylöjärven Uutisten, Ylöjärven kaupungin sekä Ylöjärven Keilahallin ja Pienoisgolfin perinteinen peräkonttikirppistapahtuma järjestettiin lauantaina Pienoisgolfin parkkipaikalla. Tunnelma oli iloinen koko tapahtuman ajan.

Tapahtuman juontaja Hanna-Mari Kujala haastatteli lohikäärmeprinsessaa.

Sääkin suosi kirppistapahtumaa, kun viime aikoina turhan vähän näyttäytynyt aurinko vieraili välillä taivaalla ihmisten ilona. Pari pientä sadekuuroa tapahtuman loppupuolella eivät tunnelmaa latistaneet. Neljä tuntia kestäneessa tapahtumassa vieraili arviolta viitisensataa ihmistä ja palaute oli kiittävää.

Perheiden pienemmille oli runsaasti ohjelmaa, vaikka SuperSam joutuikin viime hetkellä perumaan tulonsa. Tuittu-Täti, Taikahileen Lohikäärmeprinsessa ja glitterpiste sekä muun muassa Ylöjärven Uutisten ilmapallot saivat  hymyn lasten ja aikuistenkin kasvoille.

Tapahtumassa saatiin myös nauttia herkuista, kun Pienoisgolfin hernekeitto, makkarat ja vohvelit sekä tietenkin Iron Pig Foodin ruokakärry pitivät vatsat tyytyväisinä.

Paikalla oli myös Ylöjärven kaupungin nuorisopalveluiden liikkuva nuorisotila Rundi sekä kaupungin liikuntapalvelut esittelemässä toimintaansa.

Lauantai huipentui vielä illalla Pienoisgolfin terassilla, kun ylöjärveläinen ”Elvis” eli Aron nousi lauteille ja sai täpötäyden terassin fiiliksen korkealle.