Katso lauantain peräkonttikirppiksen ohjelma tästä – vielä muutama myyntipaikka jäljellä

Ylöjärven Uutisten, Ylöjärven kaupungin sekä Ylöjärven Keilahallin ja Pienoisgolfin perinteinen peräkonttikirppistapahtuma järjestetään huomenna lauantaina kello 10–14.

Keilahallin ja Pienoisgolfin parkkipaikalla järjestettävässä tapahtumassa voi tehdä edullisia löytöjä kirppishintaan. (Myyntipaikkoja on vielä muutama jäljellä. Varaa myyntipaikkasi sähköpostilla hanna-mari.kujala@pirmediat.fi tai puhelimitse 0400 481499. Myyntipaikan hinta on 15 euroa.)

Tapahtumassa lapsia ja lapsenmielisiä viihdyttävät SuperSam ja Tuittu-Täti. SuperSam järjestää lapsille liikunnallisia leikkejä. Tuittu-Täti laulaa omia lastenlaulujaan. Lisäksi lapsille on luvassa yllätysesiintyjänä Taikahileen lohikäärmeprinsessa.

Taikahileen Taika ja Hipsu toivottavat puolestaan kaikki tervetulleeksi ottamaan pitkäkestoisen (1–3 viikon) muiston tapahtumasta glittertatuoinnin tai kasvokimaltaiden (lähtee pesussa) muodossa. Taikahileen pöydästä löytyy myös Keijukaisten onnenpyörä, jossa jokainen pyöräytys voittaa.

Paikalla on myös Iron Pig Foodin ruokakärry, josta saa laadukkaista raaka-aineista käsityönä valmistettuja Street Food -annoksia. Pienoisgolfin terassilta on puolestaan saatavilla hernekeittoa, makkaraa ja juomia.

Tapahtumassa seisoo myös Ylöjärven kaupungin nuorisopalveluiden liikkuva nuorisotila Rundi. Rundin pääkohderyhmä on yli 13-vuotiaat nuoret, mutta kaikenikäiset ovat tervetulleita moikkaamaan Rundia.

Ihmisiä palvelee tietenkin myös Ylöjärven Uutisten ständi, johon voi tulla juttelemaan paikallisista asioista tai kuulemaan paikallislehden tilaustarjouksista. YU:n teltalta lapset saavat mukaansa ilmapallon.

Tapahtumapäivä jatkuu illansuussa Pienoisgolfin terassilla, jossa esiintyy huippusuosittu ylöjärveläinen Aron.

Tapahtuman terveysturvallisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tapahtuman järjestelyissä on konsultoitu terveysviranomaisia ja tapahtuma järjestetään THL:n korona-ohjeistuksen mukaisesti.

Näitä ohjeita noudattamalla saamme aikaiseksi turvallisen tapahtuman:
1. Saavuthan paikalle vain terveenä.
2. Käytä mahdollisuuksien mukaan kasvomaskia. Maskeja on jaossa YU:n ständillä.
3. Pidä huolta käsihygieniasta. Kaikilla myyntipisteillä on tarjolla käsidesiä.
4. Pyri säilyttämään turvavälit. Oman seurueen kanssa voit tietysti olla lähietäisyydellä.