Tredun Kurun toimipiste sai merkittävän huomion kestävästä kehityksestä – ”Olemme siitä todella iloisia”

Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Kurun toimipiste on saanut Kestävän kehityksen sertifikaatin.

Sertifikaatti on osoitus kestävän kehityksen huomioimisesta koulutuksessa, oppimisympäristössä, kumppanuuksissa sekä johtamisessa. Kestävän kehityksen sertifikaatin myönsi Opetus-, kasvatus- ja koulutusalojen säätiö OKKA.

– Olemme kehittäneet pitkäjänteisesti Tredun toimintakulttuuria kestävän kehityksen arvojen mukaisiksi. Tarjoamme opiskelijoille yhteiskuntaa uudistavaa koulutusta ekologisen, taloudellisen, kulttuurisen ja sosiaalisen kestävyyden näkökulmat huomioiden. Sertifikaatti on hieno osoitus sisukkaasta työstä kestävän kehityksen eteen, kestävän kehityksen koordinaattori Pia Korhonen sanoo.

Kurun Metsätie on Tredun ensimmäinen toimipiste, joka on saanut kestävän kehityksen sertifikaatin. Luonnon keskellä sijaitseva kampus on huomioinut kestävän elämäntavan toteutumisen eri osa-alueissa ja kehittänyt tavoitteellisesti ympäristövastuullisia toimintatapoja arjen käytäntöihin. Toimipiste vastaanottaa sertifikaatin elokuussa.

– Uusien kestävän tulevaisuuden indikaattoreiden mukaisia sertifikaatteja on toistaiseksi myönnetty vain kaksi, joista toinen Tredulle. Olemme siitä todella iloisia, Korhonen toteaa.

Kurussa oltiin iloisia tunnustuksesta.