Akun Tehdas vastaamaan Tampereen uuden suurareenan ja kevään MM-kisojen AV-palveluista

Akun Tehtaan toimitusjohtajana toimi Aku Syrjä..

Ylöjärveläinen Akun Tehdas on solminut yhteistyösopimuksen Tampereen keskustaan nousevan Uros Live -areenan kanssa.

Sopimus pitää sisällään areenalle tuotettavat audiovisuaaliset palvelut. Akun tehdas sitoutuu yhdessä areenayhtiön kanssa kehittämään areenan tapahtumatoimintaa ja löytämään parhaat mahdolliset ratkaisut teknisiin tarpeisiin kaiken kokoisiin tapahtumiin.

– Jotta areenalla on paras tekninen tietotaito ja osaaminen, on hienoa saada kumppaniksi valtakunnallisesti toimiva paikallinen kumppani, jolla on kansainvälinen osaaminen, toteaa Uros Live -areenan toimitusjohtaja Marko Hurme kommentoi.

Akun Tehdas on lisäksi sopinut Suomen Jääkiekkoliiton kanssa, että ylöjärveläisyrityst vastaa ensi vuoden keväällä 2022 järjestettävien jääkiekon MM-kisojen AV-palveluista.

Akun Tehtaan taustalla on ylöjärveläisbändi Eppu Normaali. Tapahtumatuotantoon keskittynyt Akun Tehdas on 15 yrityksen koti, jossa on studioita, tv-studio, edustustilat, laitevuokraamo, ohjelmatoimistoja sekä kuvan, valon ja äänen ammattilaisten ryhmittymiä.