YIlves FS sai kokea voiton riemua ja tappion katkeruutta

Miesten Futsal-Kakkonen on saatu jo hyvään vauhtiin. Edellisenä viikonloppuna Ylöjärven Ilves FS kävi hakemassa täyden pistepotin Nokialta, kun Nokian Palloseura kaatui numeroin 2–6. Eilen sunnuntaina Parolan Visa löi YIlves FS:n Ylöjärvellä 3–5.
Ismo Vahalan tykki puhuu. (Kuva: Esa Norvia)

Nokialla ylöjärveläisten maaleista vastasivat kolme osumaa viimeistellyt Vili Somppi, kahdesti onnistunut Amjed Al-Zahu ja kerran verkkoa venyttänyt Elmeri Karjala.

Sunnuntaina Ylöjärvellä vieraillut hattulalainen ParVi on tunnetusti rutinoitunut ja fyysinen joukkue, joten illasta ei ollut luvassa YIlvekselle helppoa. Vieraat ehtivät siirtyä jo kahden maalin etumatkalle ennen kuin Arttu Asikainen toi hienolla ohjauksella kotijoukkueen maalin päähän.

Ensimmäisen jakson loppu oli pelillisesti hyvin tasaista vääntöä. Toisen jakson alkuminuuteilla Vili Somppi tasoitti ottelun laukomalla pallon puolustajan selän kautta maalin ylänurkkaan

Kotijoukkue loi jatkossa enemmän tilanteita, mutta vieraat saivat kaksi vähän halvahkoa maalia ja ParVin maalivahtikin tuntui torjuvan kaikki hyvätkin yritykset. Iltansa hän kruunasi tekemällä vielä maalinkin, kun YIlves oli ottanut lentävän maalivahdin käytöön.

Kotijoukkueen kapteenina jälleen toiminut Ismo Vahala toi kotikatsomolle pientä lohtua kaventamalla ottelun 3–5-numeroihin.

YIlves FS on Futsal-Kakkosen B-lohkossa neljäntenä. Torstaina ylöjärveläisryhmä kohtaa vieraissa Sääksjärven Loiskeen.