Ylöjärveläisviljelijä pyrkii suuren MTK:n johtokuntaan

Ylöjärveläinen viljelijä Jukka Niittyoja pyrkii Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliiton MTK:n johtokuntaan.
MTK-Pirkanmaan johdossa toimiva viljakkalalainen Jukka Niittyoja on toiminut jo vuosia aktiivisesti maataloustuottajien asioiden kohentamiseksi. (Arkistokuva)

MTK:n johtokunnassa on yhdeksän varsinaista jäsentä, joista kaksi on erovuorossa. Niittyojan ohella vapautuville paikoille haluavat ainakin kankaanpääläinen Antero Kaappa sekä hattulalainen Arto Laine. Asiasta kertoo Maaseudun Tulevaisuus. Lisää ehdokkaita kisaan voi tulla kokouksen alkuun asti.

Niittyoja tekee kasvinviljelyn ohella töitä tilitoimistoyrittäjänä. Maaseudun Tulevaisuuden mukaan hän haluaa painottaa talousasioita ja viljelijöiden jaksamista.

– Kannattavuuden parantaminen on tärkein asia. Siitä on kertynyt tietotaitoa pitkältä ajalta, Niittyoja sanoo Maaseudun Tulevaisuudessa.

Niittyoja on MTK-Pirkanmaan yhdistyksen puheenjohtaja. Hän on myös Raision ja Pirkanmaan LähiTapiolan hallintoneuvostojen jäsen.

MTK on maanviljelijöiden, metsänomistajien ja maaseutuyrittäjien ammatti- ja etujärjestö. MTK:lla on noin 316 000 jäsentä. MTK:n johtokunta toimii MTK:n toimeenpanevana elimenä ja keskusliiton lainmukaisena hallituksena.

Lue myös:

”Byrokratiaan ja tuottajahintoihin on saatava järkeä”