Ylöjärvi sai uuden vapaa-aikajohtajan tutusta kasvosta – Virkaan valittiin kulttuurin monitoiminainen Minna Vallin

Ylöjärven kaupunki on valinnut uudeksi vapaa-aikajohtajakseen Minna Vallinin, joka on tehnyt kaupungin palveluksessa mittavan uran.

Vallin tunnetaan kulttuurin monitoiminaisena.

Vallin aloitti Ylöjärvellä kulttuurisihteerinä 1. tammikuuta vuonna 1986. Vallin on Suomen ensimmäisiä kulttuurisihteereitä ja hänet tunnetaan kaupungissa kulttuurin monitoiminaisena, joka on ollut vaikuttamassa moniin eri tapahtumiin, näyttelyhin ja muihin kulttuurispektaakkeleihin Ylöjärvellä – ja ylipäätään siihen, että ylöjärveläiset saavat nauttia kulttuurista.

Vallinin vastuualueena on toiminut esimerkiksi Vanhan Räikkä, joka kunnostettiin uuteen loistoonsa viime vuonna. Hänen aloitteestaan Tiuravuoren palvelukeskukseen saatiin myös yhteisötaiteilija Tuuli Pollari, joka on vetänyt vanhuksille taidepajoja reilun vuoden verran.

Vallinin edeltäjänä vapaa-aikajohtajan virassa toimi viime vuoteen asti Sami Yli-Pihlaja, joka siirtyi Huittisiin hallintojohtajaksi.

Vallinin valinnasta vapaa-aikajohtajan virkaan kertoi ensimmäisenä Maakunnan Matti Facebook-sivuillaan.

Lue myös: 

Minna Vallin antaa läheisyyttä ja sylin Egyptin katulapsille: ”Sillä on lapsille valtavan suuri merkitys, että sama ihminen palaa aina uudelleen”

Katso kuvat uudesta Räikästä! ”Olen todella onnellinen”, kertoi kulttuurisihteeri fiiliksistään vihkiäisissä

Kulttuuripalapeliä korvat höröllä

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?