Poikien U19 Futsal-Liiga: YIlves laukoi Koitto YJ:n verkkoon voittomaalin 24 sekuntia ennen päätösvihellystä

Poikien U19 Futsal-Liiga on jaettu kahteen viiden joukkueen lohkoon ja nyt oli YIlveksen vuoro järjestää vuorostaan 1. lohkon päivän 4 ottelua.
Rasmus Varvio tekee maalin 2-1 .

Päivän ensimmäisessä pelissä Ylöjärven Ilves sai vastaansa Koitto YJ:n, jonka se lopulta voitti hurjan loppukirinsä ansiosta numeroin 2-1. Kotijoukkue oli vielä noin kaksi minuuttia ennen loppuvihellystä häviöllä 0-1, mutta onnistui ”lentävällä maalivahdilla” tasoittamaan pelin.

YIlveksen maalivahti Teemu Rantanen laukoi tasoittavan maalin ajassa 38:57 min ja Rasmus Varvio teki vielä voittomaalin 24 sekuntia ennen päätösvihellystä.

Joukkueen toisessa pelissä YIlvestä vastaan asettui lohkon ennakkosuosikki GFT/U19. Kotijoukkue johti ensimmäinen puoliskon jälkeen 2-3, mutta joutui lopulta taipumaan numeroin 5-3. YIlveksen maaleista Valtteri Kotti teki kaksi ja Saku Kangasmäki yhden.

YIlves on nyt sarjassa kahdeksan ottelun jälkeen toisena 16 pisteellä, kun sarjaa johtava GFT U19 on saanut kasaan 19 pistettä. Sarjaa pelataan Ylöjärvellä seuraavan kerran 1.3.2020, kun Ylöjärven Ilves jälleen isännöi kyseistä lohkoa.

Amjed Al-Zahu (YI) ja vieraiden Juho Somero (12) kamppailevat pallosta.