Oppilaat keräsivät luonnosta muovisaaveja ja vaahtomuovipatjan – ympäristötalkoopäivässä Ylöjärveä siivottiin isolla porukalla

Tiistaina pidettiin koko Ylöjärven yhteinen ympäristötalkoopäivä, jossa ihmiset lähtivät luontoon roskapusseineen. Takamaan, Vahannan ja Mutalan koulujen oppilaat löysivät luonnosta kaikenlaista roskaa.
Mutalan koulun ekaluokkalaiset eivät löytäneet paljoa roskaa koulun ympäristössä. Vanhemmat oppilaat löysivät puolestaan pulloja isojen teiden tuntumasta, jonne ne olivat päätyneet luultavasti ohi ajavista autoista.(Kuvat: Hannu Kujanpää)
Ympäristötalkoopäivässä koulujen oppilaita opastanut Ylöjärvi-Seuran nuorisovastaava Hannu Kujanpää kertoo, että oppilaat löysivät Vahannasta paljon roskaa. Roskan joukossa oli esimerkiksi auraustolppia, lasi- ja muovipulloja ja alumiinitölkkejä. (Kuva: Hannu Kujanpää)
Takamaan koulun neloset löysivät luonnosta mm. muovisaaveja ja vaahtomuovipatjan.
Vahannan koulun nelosluokkalainen Adaliina Vilenius löysi metsästä Volkkari-merkin. (Kuva: Hannu Kujanpää)
Ylöjärvi-Seura veti talkootapahtumaa tiistai-iltana vesitornilla. Kahvitusta pitämässä naistoimikunnan jäsenet Kerttu Blom (oik.), Päivi Mikkola, Seija Virtanen ja Anna Alanko. (Kuva: Minna Sorsa)
Vuorentaustan omakotiyhdistys siivosi mm. harjua Vuorentaustan puolella. (Kuva: Minna Sorsa)
Ylöjärven Viittaveljien Naalilauma suoritti ympäristötalkoissa talkoomerkin. Lapset siivosivat erään kuntalaisen ilmoittamaa roskaista kohtaa, josta löytyi sammaleen alta muovitettua ohutta levyä. (Kuva: Minna Sorsa)