Valokuvaajat palkittiin tekemästään kulttuurityöstä – Kaupungin kulttuuripalkinto Kameraseura Mielikuvalle

Kameraseura Mielikuva, näyttely, valokuvaus

Mielikuvan puheenjohtaja Ilkka Valkila oli vastaanottamassa kulttuuripalkintoa yhdessä seuran näyttelyvastaavan Marjatta Turkian kanssa.

Viime vuonna kymmenenvuotisjuhliaan viettänyt Kameraseura Mielikuva palkittiin tiistaina Ylöjärven kaupungin myöntämällä kulttuuripalkinnolla. Kameraseura on tehnyt merkittävää työtä yhdistäen niin valokuvausta harrastavat kuin kehittäen valokuvaustaidetta sen eri muodoissa.

Kameraseura Mielikuvan tavoitteena on herättää valokuvausharrastusta Ylöjärvellä ja Pirkanmaalla. Yhdistys järjestää aktiivisesti monipuolista valokuvaukseen liittyvää toimintaa, johon sisältyy esimerkiksi keskustelutilaisuuksia, esitelmiä, käytännön harjoittelua, kuvausretkiä, kilpailuja ja tietysti näyttelyitä.

Tällä hetkellä Mielikuva esittelee jäsentensä valokuvia näyttelyssä pääkirjasto Leijassa. Näyttelyn aiheena on 150-vuotias Ylöjärvi, joka näkyy niin valikoiduissa vedoksissa kuin monipuolisissa digikuvissa. Valokuvan aihealueita ovat muun muassa luonto, maisemat ja tapahtumat. Valokuvanäyttely on avoinna 9. helmikuuta asti.

Kameraseura Mielikuva järjestää tänä vuonna myös toisen näyttelyn Leijassa tulevana kesänä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?