Nurmosen ravitiimi juhli Teivon Toto76-raveissa

Midnight Hourin voittomarssi jatkuu

Teivossa ravattiin kauden toiset Toto76-ravit lauantaina. Yksi kierroksen säväyttäjistä oli Iikka Nurmosen ohjastama Midnight Hour, jonka viime kauden huippuvire tuntuu jatkuvan tälläkin kaudella.
MidnightHour

Ravitiimi Nurmonen eli ohjastaja Iikka Nurmonen (vas.) ja valmentaja Ossi Nurmonen uskovat, että Midnight Hour voi yltää tälläkin kaudella huimiin suorituksiin kaviourilla. (Arkistokuva: Hippos/ Ilkka Nisula)

Viime kaudella kotimaisten lämminverihevosten absoluuttiseen kärkeen kohonnut Midnight Hour näytti Teivossa lauantaina, että siltä on lupa odottaa hienoja esityksiä tänäkin vuonna.
Midnight Hourin viime kausi oli todellinen jättipotti, sillä hevonen tienasi taustajoukoilleen riihikuivaa valuuttaa peräti 333 240 euroa.
Hevosen tähtihetki oli viime vuoden elokuussa, kun se voitti Ruotsin Mölndalissa (lähellä Göteborgia) Åbyn raviradalla klassisen suurkilpailun Åby Stora Prisin. Pelkästään tuosta suurkilpailuvoitosta Midnight Hour tienasi reilut 160 000 euroa.
Teivon Toto76:n kultadivisioonan lähtö oli Midnight Hourille kauden kolmas. Hevosen voitto tuli tutulla reseptillä: keulaan ja kukat.
Ennakkoon kovimmaksi vastustajaksi uumoiltu Tommi Kylliäisen ohjastama Workout Wonder hyökkäsi terävästi viimeisellä takasuoralla Midnight Hourin kimppuun. Pahaksi onneksi se kuitenkin laukkasi Midnight Hourin rinnalta, kun maaliin oli matkaa 500 metriä.
Loppu olikin Midnight Hourin näytöstä, kun se karkasi vastustajiltaan maisemaan 11,0-vauhtisessa lopetuksessa. Hevonen noteerasi kilometriajan 15,1 täyden matkan ryhmäajossa.
Teivon Toto76-voitto toi Midnight Hourille miellyttävän kutsun suurkilpailuun.
– Pääsemme mukaan Vermon Finlandia-ajoon toukokuun alussa, hevosen valmentaja Ossi Nurmonen iloitsi.
Valmentaja allekirjoittaa näkemyksen siitä, että Midnight Hourilla on hyvät mahdollisuudet mennä urallaan eteenpäin myös tällä kaudella.
– Hevonen tuli tänne Teivoon neljän viikon paussilta. Sillä oli Lappeenrannan startin jälkeen pieni flunssakin ja se oli sen vuoksi hiukan helpommalla treenillä. Tähän taustaan nähden tämä Teivon voitto on tavallista arvokkaampi, Ossi Nurmonen jatkoi.
Ohjastaja Iikka Nurmonen oli luonnollisesti tyytyväinen ajokkinsa esitykseen.
– Tämän hevosen ehdoton vahvuus on siinä, että se osaa myös hölkötellä, eikä tuhlaa voimiaan turhaan reuhaamiseen, Iikka Nurmonen riemuitsi.
Nurmosen ravitiimillä oli Teivossa todellakin aihetta riemuun. Midnight Hourin lisäksi Toto76-voittoihin ylsivät Tessa’ s Devil ja Starzinner. Iikka Nurmonen ohjasti kaikkia edellä mainittuja hevosia. Lisäksi hän valmentaa Starzinneriä. Ossi Nurmonen puolestaan treenaa Midnight Hourin lisäksi myös Tessa’s Devilia.
Teivon suosikkipitoinen Toto76-kierros tarjosi oikein veikanneille vain pieniä lunastuksia. Seitsemän oikein tuloksella lunasti 266,80 euroa ja kuutosilla kymmenen euroa.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.