Nuoria Somettaa -tapahtuma lähestyy

”Osallistukaa ja ottakaa kaveritkin mukaan”

Nuoria Somettaa -tapahtuma lähestyy viikko viikolta. Suuressa roolissa tapahtumaa järjestävät Ylöjärven lukion yrittäjyyslinjan ensimmäisen vuosikurssin opiskelijat.

Nuoria Somettaa -tapahtuman suunnittelutiimissä ideoi Ylöjärven lukion 17Y-luokka.

Perjantaina 13. huhtikuuta järjestettävä Nuoria Somettaa -tapahtuma on saanut järjestäjätiimiinsä uusia ideanikkareita, jotka takaavat vauhdikkaan ja viihtyisän someillan koulutuskeskus Valossa.

Tapahtuman suunnittelusta ja illan ohjelmasta vastaavat Ylöjärven lukion 17Y-luokan yrityslinjalaiset, jotka  ovat kaavailleet tapahtumaan monenlaista ohjelmaa, kuten erilaisia kilpailuja, buffetin ja yleisöä viihdyttävän dj:n.

– Luvassa on esimerkiksi jonkinlainen someen painottuva kuvakilpailu, josta voi voittaa huikean palkinnon, nuoret paljastavat suunnitelmistaan.

Heidän mukaansa illan ohjelma painottuu kokonaisuutena sosiaaliseen mediaan, ja he vinkkaavat, että hyvään meininkiin pääsee osaksi vain paikan päälle tulemalla.

Ainutkertaista Ylöjärvellä

Tapahtumaohjelman vetovastuussa olevat Antti
Järvensivu, Kamilla Peltomaa, Leo Nykamb ja Kalle Havia sanovat, että Nuoria Somettaa -tapahtuma on ensimmäisiä isoja nuorille suunnattuja tempauksia Ylöjärvellä.

Ainakaan mitään näin vahvasti someen liittyvää ei ole aiemmin järjestetty.

– Täytyy sanoa, että Ylöjärvellä harvemmin tapahtuu yhtään mitään, mihin me nuoret haluaisimme osallistua, tapahtuman juontajana toimiva Havia tokaisee.

Lukiolaiset ovat sitä mieltä, että nyt jos koskaan on aika todistaa, että myös Ylöjärvellä on kysyntää nuorille suunnatuille tapahtumille.

– Nyt kerrankin, kun jotakin järjestetään, niin osallistukaa ihmeessä ja ottakaa kaveritkin mukaan, järjestäjät kannustavat.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?