Vesa Korhoselta hurja penkkipunnerrustulos

Jo perinteeksi muodostuneet penkkipunnerruksen Ylöjärven mestaruuskisat järjestettiin urheilutalolla viime lauantaina. Kisassa oli mukana sekä ylöjärveläisiä nostajia että muutamia naapurikunnissa asuvia Ryhdin voimanoston jäseniä, jotka nostivat kisan ulkopuolella.
penkkipunnerrus
Vesa Korhonen nostaa epävirallisen Ryhdin ennätyksen 210 kiloa. (Kuva: Janne Ylimys)

Vesa Korhonen sai sekä muut nostajat että yleisön liekkeihin tekemällä penkkipunnerruksen epävirallisen Ryhdin ennätyksen. Korhosen kolmannen noston 210 kiloa suorastaan lennähti rinnalta ylös. Korhosella lienee paloa muuttaa ennätys viralliseksi, joten hänen nostojaan kannattaa seurata alkuvuoden kansallisissa voimanostokisoissa.

Ylöjärvellä asuva mutta Parkanon Punttia edustava Sini Kukkonen teki kisassa voimanostodebyyttinsä. Kukkonen tunnetaan paremmin painonnoston moninkertaisena Suomen mestarina sekä EM- ja MM-kisaedustajana. Tällä kertaa Kukkonen sai kisassa hopeaa, kun kisalavalle paluun tehnyt Sanna Hillberg voitti alle 57-kiloisten naisten sarjan tuloksella 57,5 kiloa.

Seuraavan kerran Ylöjärvellä pääsee seuraamaan voimanostoa jo 6. tammikuuta, jolloin urheilutalolla järjestetään sekä klassisen voimanoston että varustevoimanoston kansalliset kilpailut.

PÄIVI RISTOLAINEN