Uutiset utelee: Omistatko auton? Miksi niin?

Anne Kilpi, gallup, autotAnne Kilpi

Mutala

– Kyllä. Kun asuu tuolla vähän syrjässä, ei liikkumista oikein voi jättää julkisten kulkuneuvojen varaan. Jos pärjäisin ilman omaa autoa, mieluusti olisin ilman. Kyllähän autoon esimerkiksi uppoaa rahaa.

 

 

Mika Somppi, gallup, autotMika Somppi

Siivikkala

– Omistan. Tarvitsen sitä joka päivä harrastuksiin ja työmatkoihin. Siivikkalasta ei oikein pääse julkisilla niinä työaikoina, jotka minulla on, ja lastenkin harrastukset ovat satunnaisesti siellä sun täällä.

 

 

Eija Moisio, gallup, autotEija Moisio

Soppeenmäki

– En, mutta miehelläni on auto. Täällä on niin hyvä julkinen liikenne, etten koe tarvitsevani omaa autoa. Perheessä autolle on tarve, koska vapaa-ajan asunnot ovat paikoissa, joihin ei pääse julkisilla.

 

 

Mirva Alanko, gallup, autotMirva Alanko

Veittijärvi

– En. Minulla ei ole ajokorttia, enkä oikeastaan ole kokenut välttämättömäksi hankkiakaan sellaista. Aiemmin pääsin kulkemaan polkupyörällä ja bussilla. Nyt kuljen sotetakseilla. Niillä pääsee kohtuullisesti.

 

 

Tero Kaukonen, gallup, autotTero Kaukonen

Poikelus

– Kyllä. Asumme sen verran sivussa, ettei ilman pärjää. Jos yleisiä kulkuneuvoja olisi paremmin, ehkä niitä voisi käyttää. Toisaalta kun on rakentamista ja muuta, niin huono on lautakuormaa julkisillakaan tuoda.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?