Uutiset utelee: Millainen tunnelma paikallismarkkinoilla on?

 

Marja Lähteenmäki, Pengonpohja

– Markkinatouhu on mielestäni mukavaa. Tulin tänne itsekseni, mutta yllätyin iloisesti, kun tapasin täällä sattumalta monta tuttua. Minusta on hauska katsella, mitä kaikkea myyntikojuista löytyy, vaikka harvoin ostan mitään. Tämän vuotisilta markkinoilta voitin arvonnasta kissa-ovistopparin.

 

 

 

 

 

 

 

Paula Lahti, Haavisto

– Kylläpä saatiin kerta kaikkiaan loistava ilma markkinoille! En muista, koska olisi ollut näin hyvä ilma kojujen kiertelyyn. Kyllähän näistä markkinoista aina jotakin käteen jää, yleensä ainakin kukkia. Tykkään koluta muutkin kesän paikallismarkkinat, Ylöjärven lisäksi myös Kurun ja Parkkuun markkinat.

 

 

 

 

 

 

Riitta Haapanen, Metsäkylä

– Minä osallistun markkinoille nimenomaan hyvän tunnelman vuoksi. Vaikka markkinoille menisi yksin, törmää siellä takuuvarmasti tuttuihin. Nytkin jäin kavereitteni kanssa suustani kiinni. Myyntitiskejä kierrellessäni huomaan ostavani kotiin viemiseksi aina jotakin ruokatarvikkeita.

 

 

 

 

 

 

Pauli Pensaari, Siivikkala

– Hyvä ilma luo hyvän tunnelman. En harrasta markkinoilla käymistä muuten, mutta tänne Ylöjärven paikallismarkkinoille poikkean yleensä. Tällä kertaa otin markkinoille mukaani  tyttäreltäni hoidossa olevan Lilli-koiran. Beagle-rotuinen Lilli on pesisi mielellään kaikkien ohikulkevien naamat.