Takamaalla tapahtuu

Perusarkeen kaipaa aina välillä piristystä ja uutta inspiraatiota. Tänä viikonloppuna ideoita ja inspiraatiota voi lähteä metsästämään Takamaan koululta.

Kyläyhdistyksen ja muutaman yrityksen järjestämä hemmottelupäivä täyttää koulun ja sen pihamaan. Päivän otsikko on Irti arjesta, ja paikalla voi tutustua monenlaisiin hyödyllisiin ja viihdyttäviin tuotteisiin sekä palveluihin.

Tapahtumassa esitellään muun muassa koruja, kosmetiikkaa, laukkuja ja vaatteita. Myynnissä on myös käsitöitä ja hyvinvointituotteita. Kodin piristykseksi voi ostaa pikkutarvikkeita ja sisustustuotteita. Itseään voi vetristää hieronnalla tai hemmotteluhoidoilla. Esimerkiksi intialaiseen päähierontaan pääsee pientä maksua vastaan.

Pihan puolella lapset pääsevät ratsastamaan ponilla. Astetta eksoottisempaa ohjelmaa on tarotkorteista tulkitseminen.

– Irti arjesta -tapahtuma toteutuu nyt ensimmäisen kerran. Olemme saaneet mukaan paljon eri tuotteiden myyjiä ja hoitojen tekijöitä. Koululle saadaan nyt melkein messumeininkiä, iloitsee Jaana Immonen, Takamaan kyläyhdistyksen tiedottaja.

Tapahtumaa toteuttamassa on ollut muiden muassa Annimex-yrityksen omistaja Minna Kuisma. Myös ylöjärveläinen Ardanne on menossa mukana.

– Takamaan kyläyhdistys tarjoaa kahvia ja pullaa. Buffetissa on vapaaehtoinen maksu, ja maksulla tuetaan paikallista nuorisotilatoimintaa, Immonen kertoo.

Hänen mielestään Takamaan kyläyhdistystoiminta on todella aktiivista.

– Meillä on vuosittain paljon tapahtumia. Takis-nuorisotila toimii aktiivisesti, ja Takamaan Tikkaajat -niminen käsityökerho kokoontuu kerran viikossa. Elokuussa meillä on omat kuivan maan venetsialaisemme.

Irti arjesta -tapahtuma

Takamaan koululla sunnuntaina 7. toukokuuta kello 11–14 . Vapaa pääsy.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?