24-vuotias Marjaana Savila kruunattiin Miss Ylöjärveksi

Rauman lahja Ylöjärvelle

Miss Ylöjärvi -kilpailun finaali ratkaistiin Kauppakeskus Elossa viime lauantaina. Missimittelön voittajaksi kohosi raumalainen Marjaana Savila. Hän luonnehtii Ylöjärveä kompaktiksi ja ihmisläheiseksi kaupungiksi.
Miss Ylöjärvi, Miss Ylöjärvi 2016, Marjaana Savila, Kauppakeskus Elo, kauneuskilpailut

Puutarhakaupungin missitittelin valloitti Marjaana Savila. Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi tuli Laura Lehtimäki (vas.) ja toiseksi perintöprinsessaksi Amanda Teuho. (Kuva: Rolf Wirtanen)

Marjaana Savila on varsinainen kauneuskilpailujen konkari. Ennen Miss Ylöjärvi -kilpailua hän osallistui aiemmin tänä vuonna Miss Tampere, Down By The Laituri ja Pitsimissi -mittelöihin.
– Ajattelin aikaisemmin, että minä en aio milloinkaan osallistua kauneuskilpailuihin. Vanha hokema ”koskaan ei pidä sanoa ei koskaan”, piti minun kohdallani paikkansa. Moni ihminen ehdotti, että minun kannattaisi ottaa osaa kauneuskilpailuihin.
– Otin lopulta vinkistä vaarin. Täytyy sanoa, että kilpailuihin osallistuminen on tuonut minulle paljon uusia kontakteja, Marjaana Savila kiittelee.
Miss Ylöjärveksi valittu raumalainen on puuhakas nuori nainen. Hän työskentelee päivisin ostajana Teollisuuden Voimassa Olkiluodossa.
Päivätöiden ohella tuore Miss Ylöjärvi ohjaa alle kymmenvuotiaiden poikien jumpparyhmää ja työskentelee raumalaisen paikallisradio Ramonan avustajana.
– Ahkeroin Ramonassa Rauman Lukon otteluiden studioemäntänä keskimäärin noin kerran viikossa.
Savila uskoo paikallisen hokitiimin nousevan Liigan sarjataulukon pohjalta ylöspäin, kun kausi etenee.
– Pelit ovat kulkeneet uuden päävalmentajan Kari Heikkilän mukaantulon myötä alkusesonkia luonnikkaammin. Lukko nousee vielä paremmille sijoille, Savila uumoilee.
Töiden lisäksi vastakruunattu Miss Ylöjärvi ehtii vielä opiskelemaankin.
– Opiskelen Satakunnan Ammattikorkeakoulussa kansainvälistä kauppaa. Opintolinja on englanninkielinen. Opintoni ovat loppusuoralla, ja minun pitäisi valmistua tammi-helmikuussa, Marjaana Savila iloitsee.

Lämminhenkisyys ihastutti

Vastavalittu Miss Ylöjärvi Marjaana Savila kokee Ylöjärven ihanteelliseksi kaupungiksi, jossa on tilaa hengittää ja kohdata toinen ihminen.
– Koin missikiertueen aikana, että Ylöjärvellä on paljon lämminhenkisiä ihmisiä. Oli todella hienoa, kun ylöjärveläiset tulivat juttelemaan tapahtumissamme. Ylöjärvi on mielestäni kompakti eli sopivankokoinen ja ihmisläheinen kaupunki.
Missikiertue toi Marjaana Savilalle myös aivan uusia elämyksiä. Hän pääsi tutustumaan myös sellaiseen elämänpiiriin, johon hänellä ei ollut aiemmin kosketusta.
– Vierailu Teivon raveissa oli unohtumaton juttu. Kyseessä oli minulle ensimmäinen kerta kaviouran äärellä.
Uuden Miss Ylöjärven kalenteri odottaa varauksia erilaisista tilaisuuksista.
– En ole vielä sopinut, minne ylöjärveläisiin tapahtumiin osallistun. Allakkani selviää kuitenkin aivan lähiaikoina, Marjaana Savila kertoo.

Kokemuksesta hyötyä

Miss Ylöjärvi, Miss Ylöjärvi 2016, Marjaana Savila, Kauppakeskus Elo, kauneuskilpailut, Lena Sillanpää

Missimamma Lena Sillanpään kehui Miss Ylöjärveä vahvaksi esiintyjäksi.

Missimamma Lena Sillanpää hymyili kilpaa nuorten kaunottarien kanssa, kun järjestyksessään toinen Miss Ylöjärvi -koitos oli saatu maaliin. Voittajaksi valikoitunut Marjaana Savila onnistui vakuuttamaan tuomariston kauneuskilpailujen keskeisillä osa-alueilla.
– Kisa oli tänäkin vuonna tiukka. Marjaana Savila nousi esille muun muassa esiintymistaitojensa ansiosta. Hän on varmasti saanut aiemmista kauneuskilpailuistaan hyödyllistä kokemusta.
– Kauniit kasvot, herttainen hymy, sopusuhtainen vartalo, avoin katse ja hyvä ulosanti ryydittivät hänet kilpailun ykköseksi, Lena Sillanpää listasi voittajan ominaisuuksia.
Kauniiden kilpailijoiden ohella Kauppakeskus Elon yleisö sai nauttia myös Studio Moven tanssityttöjen ja tankotanssitaiteilija Terhi Tavin esityksistä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?