Eppu Normaalille Maakunta-Antti

Ylöjärveläinen rockyhtye Eppu Normaali on saanut jälleen kerran arvokkaan tunnustuksen. Bändi pokkasi Pirkanmaan paikallislehtien Maakunta-Antti -palkinnon.
Eppu Normaali, Martti Syrjä, Sami Ruusukallio, Pantse Syrjä, Juha Torvinen, Aku Syrjä

Eppu Normaalin kokoonpano on basisti Sami Ruusukalliota (vas.) lukuunottamatta edelleen alkuperäinen. Kantavia voimia ovat Martti Syrjä, Juha Torvinen, Pantse Syrjä ja Aku Syrjä. (Arkistokuva)

Harvoin jaetun Maakunta-Antin on saanut takavuosina muun muassa Ylöjärven entinen kaupunginjohtaja Pentti Sivunen. Palkinto myönnetään tunnustuksena ja kiitollisuuden osoituksena alueen hyväksi tehdystä työstä.

Kunnianosoitus julkistettiin Ylöjärven Uutisten järjestämässä Antinpäivän juhlassa keskiviikkona. Aloitteen Eppujen palkitsemisesta oli tehnyt Uutisten päätoimittaja Matti Pulkkinen, ja palkinnon takana olivat kaikki Pirkanmaan paikallislehdet.

–Eppu Normaalista on paljon hyvää uutisoitavaa. Yhtyeellä on positiivinen vaikutus alueen elämänmenoon, mikä näkyy monella eri tasolla, Pulkkinen perusteli.

– Eput piristävät muun muassa alueensa elinkeinoelämää ja me-henkeä. Bändi myös muistaa paikalliset, ylöjärveläiset juurensa ja tuo niitä ylpeästi esille, päätoimittaja jatkoi.

KuruFestin taiteelliset johtajat Tuomas ja Heini Lehto järjestävät tapahtumaa rakkaudesta klassiseen musiikkin ja Kuruun. – Meidän kanssamme musisoi ystäväjoukko, joka koostuu tutuista Kurun-kävijöistä. (Kuva: Kyösti Aalto)

KuruFestin taiteelliset johtajat Tuomas ja Heini Lehto järjestävät tapahtumaa rakkaudesta klassiseen musiikkin ja Kuruun.
– Meidän kanssamme musisoi ystäväjoukko, joka koostuu tutuista Kurun-kävijöistä. (Kuva: Kyösti Aalto)

Eppu Normaalin jäsenet eivät olleet paikan päällä juhlassa ottamassa palkintoa vastaan. Elokuva- ja juhlakonserttikiireiden vuoksi pääkaupunkiseudulla oleva yhtye lähetti kuitenkin tapahtumaan lämpimät kiitoksensa.

Paikallinen Antti Tuomas ja Heini Lehdolle

Eppujen ohella Ylöjärven Uutiset palkitsi liudan muitakin merkittävää työtä tehneitä ylöjärveläisiä. Vuosittain jaettava paikallinen Antti-patsas annettiin tällä kertaa Tuomas ja Heini Lehdolle.

Lehdot ovat kamarimusiikkitapahtuma KuruFestin voimakaksikko. Tänä vuonna jo kymmenettä kertaa järjestetty tapahtuma on vakiinnuttanut asemansa genrensä huippujen kesäisenä kohtaamispaikkana.

– Olette tehneet sellaista talkootyötä, että oksat pois. KuruFest on rikastuttanut Ylöjärven ja Kurun kulttuurielämää toden teolla. Harvassa tapahtumassa on esiintynyt niin paljon maailmanluokan huippumuusikoita kuin KuruFestissä, päätoimittaja Pulkkinen kehui.

Tunnustukset saivat lisäksi pitkän linjan yrittäjäpariskunnat Heikki ja Riitta Ojares, Valto ja Marja Koivula sekä Saila ja Yrjö Ojanen. Ojarekset tunnetaan Ylöjärvellä rakennusalalta, Koivulat autokorjaamotöistä ja Ojaset Lehtovuori Oy:stä.

 

Antinpäivän juhlatunnelmista tarkemmin seuraavassa Ylöjärven Uutisten numerossa.

Antinpäivä, Antinpäivä 2016, Ylöjärven Uutiset, Antti-patsas

Ylöjärven Uutisten kultaiset antilooppipatsaat luovutettiin tänä vuonna Heikki ja Riitta Ojarekselle (vas.), Valto ja Marja Koivulalle sekä Yrjö ja Saila Ojaselle.(Kuva: Suvi Tammilehto)

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?