Ryhdin C-tytöt huippuiskussa

Ylöjärven Ryhdin C-juniori-ikäiset lentopallotytöt ovat olleet heti alkukaudella lähes pysäyttämättömässä vireessä. Menestystä on tullut laajalta rintamalta.
lentopallo

Harri Matilaisen (vas.) ja Mari-Ella Sairialan (oik.) valmentamat Ryhdin C-tytöt ovat edenneet alkukaudella voitosta voittoon. (Kuva: Ylöjärven Ryhti)

Ryhdin tytöt vakuuttivat ensin aluejoukkueiden SM-turnauksessa Parikkalassa. Ryhtiläisiä oli mukana Lounais-Suomen ykkös- ja kakkosjoukkueessa.

Lounais-Suomen ykkösjoukkueessa pelasivat ylöjärveläisistä yleispelaaja Linnea Kuusela ja keskitorjuja Sanni Rantanen. Ykkösjoukkuetta luotsasi Ryhdin C-tyttöjen valmentaja Harri Matilainen.

Kakkosjoukkueessa olivat mukana passari Ilona Matilainen, keskitorjuja Laura Laukka, yleispelaaja Pinja Lepola sekä yleispelaaja Inka Sairiala. Yk

Lounais-Suomen ykkösjoukkue voitti turnauksen kaikki ottelunsa puhtaasti 2–0. Loppuottelussa joukkue nousi toisessa erässä Sanni Rantasen syöttövuorolla 17–24-tappioasemasta erävoittoon lukemin 31–29.

Lounais-Suomen kakkosjoukkue hävisi välierässä Lounais-Suomen ykkösjoukkueelle, mutta voitti pronssipelissä Etelä-Suomen ykkösjoukkueen 2–1.

Ryhtiläisistä alueturnauksen tähtikuusikkoon valittiin Sanni Rantanen.

Maajoukkuevalmentajat valitsivat turnauksessa myös vuonna 2002 syntyneiden tyttöjen talent-ryhmän. Ryhdistä ryhmään valittiin Linnea Kuusela, Ilona Matilainen, Sanni Rantanen ja Laura Laukkanen.

Harri Matilainen palkittiin turnauksessa maajoukkuevalmentajien kehittäjäpalkinnolla. Palkinto myönnetään valmentajalle, jonka joukkue pelaa turnauksen kansainvälisintä lentopalloa.

Menestystä myös Vilppulasta

Viime viikonloppuna Ryhdin C- ja B-tytöt olivat mukana Vilppulan Tähti-turnauksessa, jossa jaettiin TUL:n mestaruudet.

Ryhti voitti C-tyttöjen turnauksen ottamalla viisi voittoa. Kaikki voitot tulivat puhtaasti erin 2–0. Harri Matilaisen ja Mari-Ella Sairialan luotsaamassa joukkueessa pelasivat Ilona Matilainen, Linnea Kuusela, Sanni Rantanen, Pinja Lepola, Inka Sairiala, Laura Laukkanen, Helmi Peltonen, Senni Virtanen, Nelli Nieminen.

Ryhdin C-juniorijoukkue oli mukana myös B-junioreiden sarjassa Pinja Lepolaa ja Sanni Rantasta lukuun ottamatta. Joukkue otti voiton myös tässä ikäluokkaa vanhempien sarjassa.

Ryhti menetti peleissä vain yhden erän. Tätä joukkuettava valmensi Mari-Ella Sairiala. Ryhdin B-tytöt nappasivat sarjasta pronssia Harri Matilaisen luotsaamana.

b-tyttöjen joukkueessa pelasivat Elina Toimela, Emilia Hänninen, Tuuli Kruuti, Heli Haanpää, Ella Saari, Minerva Kannisto, Veera Nikkilä, Venla Oksala ja Kaisa Hilden.