Ryhtiläiset vahvoina SM-kisoissa

Ylöjärven Ryhdin voimanostajat keräsivät komean mitalisaaliin Ylitorniossa järjestetyistä varustevoimanoston sekä varustepenkkipunnerruksen SM-kisoista.

Voitto Ahopelto nosti hopeaa varustevoimanoston yli 60-vuotiaiden miesten alle 93-kiloisten sarjassa. Ahopelto nosti jalkakyykyssä 170 kiloa, penkkipunnerruksessa 140 kiloa ja maastanostossa 190 kiloa. Yhteistulos oli siis 500 kiloa. Sarjan voitti Kajaanin Kuohun Antero Juntunen 565 kilolla.
Ahopelto täydensi viikonvaihteensa ottamalla hopeaa myös varustepenkkipunnerruksessa tuloksella 145 kiloa.
23-vuotiaissa tällä kaudella nostava Teemu Hällfors voitti alle 83-kiloisten sarjan varustepenkin tuloksella 162,5 kiloa. Toiseksi tullut Kokkolan Jymyn Ville Levaniemi sai ylös 135 kiloa.
Vuokko Viitasaari saavutti hopeaa varustepenkkipunnerruksen yli 60-vuotiaiden naisten alle 52-kiloisten sarjassa. Viitasaari nosti 67,5 kiloa. Sarjan voiton vei Sotkamon Visan Aira Knutars 81 kilolla.