Ylöjärven Uutisten jakelu on siirtynyt uuteen aikaan

Paikallislehti jo aamukahville

Jos asut Ylöjärven, Viljakkalan tai Kurun keskustassa, olet saattanut huomata muutoksen postiluukullasi. Paikallislehti Ylöjärven Uutiset on kolahtanut tilaajien koteihin joulukuusta lähtien jo aamuvarhaisella.
Ylöjärven Uutiset jaetaan tilaajille jo aamuvarhain kuvissa keltaisella merkityillä alueilla.

Ylöjärven Uutiset jaetaan tilaajille jo aamuvarhain kuvissa keltaisella merkityillä alueilla.

Osittainen jakeluajan muutos johtuu suuresta kokonaisuudistuksesta, joka toteutettiin paikallislehdessä joulukuun alussa. Pitkään Mikkelissä painettu Ylöjärven Uutiset siirtyi marras-joulukuun taitteessa käyttämään tamperelaista Alma Manun lehtipainoa.
Painopaikan vaihtuessa Uutisten käyttöön tuli myös Alma Manun varhaisjakelun palvelut. Niitä hyödynnetään nyt kaikilla Ylöjärven keskustaajama-alueilla.
– Ylöjärven keskusta, Metsäkylä, Siivikkala, Vahanta, Kuru, Viljakkala…, Alma Manun asiakkuuspäällikkö Virpi Oksala luettelee alueita, joihin varhaisjakelu ulottuu.
– Haja-asutusalueita lukuun ottamatta lehden pitäisi tulla postilaatikkoihin aikaisin aamulla. Samat varhaisjakelualueet koskevat myös muita Sarankulmassa painettavia lehtiä, muun muassa Aamulehteä.

Myös kesäasukkaille

Ylöjärvellä Alma Manun varhaisjakelun piirissä on 13 200 kotitaloutta. Muihin 552 talouteen lehtien jakelusta vastaa Posti.
Virpi Oksalan mukaan myös kesäasukkaat voivat halutessaan päästä varhaisjakelun piiriin.
– Jos mökkitalouden postilaatikko siirretään varhaisjakelualueella jo olevan laatikon viereen, voimme jakaa lehden aamulla myös lomalaisille. Asiasta pitää tietysti ilmoittaa meille, hän ohjeistaa.
Jos varhaisjakelu ei toimi niin kuin sen pitäisi, asiasta voi reklamoida Alma Manulle puhelinnumeroon 0800 96 675. Mikäli asiasta ilmoitetaan ennen kello yhtätoista aamupäivällä, lehti toimitetaan tilaajalle vielä saman päivän aikana.
Postin alueilla sattuvista paikallislehden jakeluhäiriöistä voi ilmoittaa suoraan Ylöjärven Uutisten asiakaspalveluun.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?