Ylöjärven Ilveksen B-pojille Tampereen piirin jalkapallomestaruus

Ylöjärven Ilveksen B-pojat voittivat Kolmosen ylemmän jatkosarjan ja samalla piirin mestaruuden. Voitto ratkesi viimeistä edellisellä pelikierroksella Pirkkalan Jalkapalloklubia vastaan.
YIlveksen voittoisat B-pojat
YIlveksen voittoisat B-pojat

Valmentajien mukaan ylempi jatkosarja asetettiin keväällä tavoitteeksi ja siinä joukkue onnistui hienosti.
Joukkueen aikaisemmat vahvat esitykset antoivat hyvän pohjan syksylle niin, että kauden edetessä YIlveksen yhtenäinen tekeminen ja kasvaminen joukkueena toivatkin toivottua tulosta.  Joukkueen hyökkäyksen tehokkuus sekä tiivis puolustuspelaaminen aiheuttivat hankaluuksia vastustajille, jonka tuloksena motivoitunut YIlves päätti sarjan seitsemän ottelun voittoputkeen.
Voittoisassa joukkueessa pelasivat Aatu Peippo, Akseli Kauppi, Aku Ilves, Aleksi Anttila, Aleksi Röyhkiö, Henry Korpela, Jaakko Järvenpää, Jari-Lukas Rintamäki, Jesse Laakso, Juha Unkuri, Lauri Mäki-Ventelä, Leevi Sorsa, Miro Auvinen, Niko Vuori, Oskari Tuominen, Oula Torvinen, Pavel Ivakin, Rony Kuutti, Roope Lapiolahti, Sami Vihanto, Sami Vuori, Samuel Runn, Taavetti Ahonen, Tommi Niemelä ja Ville Järnvall.
Joukkueen vastuuvalmentajana toimi Esa Järnvall, valmentajana Mika Auvinen, huoltajana Jarmo Anttila, rahastonhoitajana Marjo Tuomikoski ja joukkueenjohtajana Minna Vuori.