YIlves mukaan Kannustajat-ohjelmaan

Ylöjärven Ilves on valittu mukaan Pirkanmaan Osuuskaupan Kannustajat-ohjelmaan, jonka kautta osuuskaupan sponsorointituki ohjataan paikallisille yhdistyksille.
Ylöjärven Ilveksessä riittää pieniä kannustettavia.
Ylöjärven Ilveksessä riittää pieniä kannustettavia.

YIlves valittiin yhdeksän muun pirkanmaalaisseuran kanssa heinä-joulukuun kannustettaviin yhdistyksiin.
Ohjelman avulla Pirkanmaan Osuuskaupan asiakasomistajat voivat vaikuttaa osuuskaupan tukitoimintaan. Pirkanmaan Osuuskaupan asiakasomistajatalouden pääjäsen voi ilmoittautua kannustajaksi internetissä S-kanavalla.
Rekisteröitymisen jälkeen Kaikki asiakasomistajatalouden bonusostot kerryttävät tukipottia. Mitä enemmän asiakasomistaja kerryttää itselleen bonusta sitä enemmän hänen kannattamansa yhdistyksen tukipotti kasvaa. Yhdistyksille maksettava tuki ei ole pois asiakasomistajille maksettavasta bonuksesta, vaan kannustusohjelma antaa asiakasomistajille mahdollisuuden vaikuttaa osuuskaupan tuen jakautumiseen yhdistysten kesken.
Kannustajat-ohjelmassa tuetaan erityisesti lasten ja nuorten harrastustoimintaa.