Mahlamäki ja Papinsaari viimeisen osakilpailun ykköset

Lauttakylän Lujan Jouko Mahlamäki ja Kangasala SK:n Heini Papinsaari viilettivät voittoihin Teivocupin viimeisessä osakilpailussa viime lauantaina.
Teivocupin viimeinen osakilpailu keräsi runsaasti osanottajia. (Kuva: Teivo Stayers)

Mahlamäki voitti miesten kilpailun ajalla 16.24.
Eroa toiseksi sijoittuneeseen Kylmäkosken veikkojen Markus Välimäkeen kertyi 26 sekuntia.
Kolmanneksi ylsi isäntäseura Teivo Stayersin kovakuntoinen Teppo Syrjälä.
Hyvä sijoitus viimeisessä osakilpailussa nosti Syrjälän Teivocupin kokonaiskilpailun voittoon 3 798 pisteellä.
Toiseksi kokonaiskisassa sijoittui Teivo Stayersin Lassi Hopeasalo 3 753 pisteellä. Kolmanneksi tuli 3 674 pistettä saalistanut Tampereen Timo Äijälä.
Yhteiskilpailussa seuraaville sijoille tulivat Wihan kilometrien Petri Haavisto, Tampereen Maratonklubin Joonas Kuisma sekä Tampereen Jouni Anttila.
Heini Papinsaari kellotti naisten viidellä kilometrillä voittoajan 19.03.
Lempäälän Kisan Klaara Leponiemi sijoittui toiseksi ajalla 19.15. Kolmanneksi tullut Oriveden Ponnistuksen Anne Huostila jäi voittajasta 34 sekuntia.
Koiviston Iskun Venla Koivula kiilasi naisten yhteiskilpailun voittoon 3 836 pisteellä.
Teivo Stayersin Terhi Halonen otti kakkostilan 3 794 pisteellä. Kolmanneksi naisten yhteiskilpailussa sijoittui Hämeenlinnan Tarmon Tuula Yrjölä 3 667 pisteellä.
Naisten yhteiskilpailussa seuraaville sijoille ylsivät Thriathlonteam 226:n Maise Autero, Tampereen Juoksijoiden Arja Toivainen sekä Dagaz ky:n Marja Jokela.
Teivocupin päättäneessä kuudennessa osakilpailussa oli mukana peräti 90 juoksijaa. Määrä on uusi ennätys. Koko kauden aikana Teivocupin osakilpailuissa kirmasi 172 eri juoksijaa. Kahdeksan juoksijaa taivalsi kaikki kuusi osakilpailua.