Ryhti jatkaa puhtaalla pelillä

Ylöjärven Ryhti otti miesten futsalin Kakkosessa jo kauden viidennen voittonsa. Ryhti on siis voittanut kauden kaikki ottelunsa.

Tällä kertaa Ryhdin kovan vireen sai kokea toijalalainen FC Gebardi, joka poistui Toijalan Monitoimitalosta 3–5-tappio niskassaan.
Vaikka Ryhti hallitsi ottelun alkua, ensimmäisen maalin teki kotijoukkue. Ryhti oli tämän jälkeen usean kerran lähellä maalia, mutta vieläkään palloa ei saatu verkkoon saakka. Sen sijaan FC Gebardi iski toistamiseen. Samuli Salminen toi kuitenkin Ryhdin maalin päähän ennen taukoa.
Toisella jaksolla Ryhti sai aiempaa paremmin tulosta aikaiseksi. Miika Saarenrinne latasi tasoituksen ajassa 23.38. Ryhti siirtyi ensimmäisen kerran johtoon Samuli Salmisen toisella osumalla, johon syötön tarjoili Sami Kokkonen.
Noin seitsemän minuuttia ennen täyttä aikaa Miika Saarenrinne purjehti laidalta vapaasti tekemään ylöjärveläisille jo neljännen maalin. Pian tämän jälkeen FC Gebardi haki kavennusta ilman veskaria. Riskipeli päättyi kuitenkin Saarenrinteen viimeistelemään hattutemppuun. Lopussa isännät pääsivät vielä kaventamaan loppunumeroiksi 3–5.
Ensi lauantaina Ryhti kohtaa Ylöjärvelle saapuvan Kangasalan Voiton.

Comments are closed.