Vuorinen ja Haka-Risku juoksivat voittoon Teivossa

Perinteinen talvinen testijuoksusarja Teivocup starttasi lauantaina ensimmäisellä osakilpailulla.

Kuusi osakilpailua sisältävän sarjan ensimmäisen taipaleen voittoihin ylsivät Karhulan Katajaisten Lauri Vuorinen sekä naisten Teivocupia pitkään hallinnut Tampereen teknillisen yliopiston Minna Haka-Risku.
Vuorinen johti miesten viisikilometristä alusta loppuun saakka. Voittoaika oli 17.09.
Toiseksi juossut isäntäseura Teivo Stayersin Aki Niemi hävisi Vuoriselle 10 sekuntia.
Kolmanneksi miesten sarjassa juoksi Henrik Borenius. Teivo Stayersille tuli kakkossijan lisäksi neljäs tila Teppo Syrjälän juoksulla.
Stayersin Lassi Hopeasalo oli seitsemäs, ja Ylöjärven Urheilijoiden Olli Teivaala juoksi sijalle 12. Miesten kilpailussa oli mukana 52 juoksijaa.
Haka-Risku oli naisten sarjassa täysin ylivoimainen. Ajallaan 17.41 Haka-Risku olisi ollut miesten sarjassakin viides.
Toiseksi naisissa tullut Triathlonteam 226:n Johanna Virtanen kellotti ajan 19.28. Myös kolmanneksi sijoittunut Turun Urheiluliiton Sanna Vilkko selvisi hieman jäisestä reitistä alle 20 minuutissa ajalla 19.52. Teivo Stayersin Terhi Halonen oli naisten kilpailun neljäs.
Teivocupin toinen osakilpailu juostaan 14. joulukuuta.