Uplakers tauolle lohkovoittajana

Ylöjärven Uplakersin miesten edustusjoukkue porhalsi komeasti lohkovoittoon III-divisioonassa.

Alkulohkon viimeisessä ottelussa Uplakers matkusti Hämeenlinnaan Hauhon Sisun vieraaksi. Aiempia otteluja mielin määrin hallinnut ylöjärveläisryhmä ei antanut tälläkään kertaa vastustajalle juurikaan mahdollisuuksia.
Avauserä säilyi tosin numerollisesti tiukkana, kun ensimmäisen 20-minuuttisen ainoan osuman ampui vieraiden Kalle Haukipää. Toisessa erässä Uplakers pääsi jo useammin valotaululle.
Joonas Lehto iski osuman rangaistuslaukauksella, ja Jussi Niva sekä Ilari Konttinen kasvattivat ylöjärveläisten johdon neljään maaliin.
Kuumassa ottelussa tuomittiin Uplakersille peräti 77 rangaistusminuuttia.
Se ei kuitenkaan haitannut tahtia, kun maalinteossa onnistuttiin jopa kahden miehen alivoimalla. Tästä erikoisuudesta vastasi Tommi Antila.
Lopulta Uplakers onnistui vielä usean kerran maalinteossa, ja loppunumerot merkittiin vierasjoukkueen hyväksi 1–10.
Uplakersin tehokkain oli tässäkin ottelussa Niilo Lähde, joka merkkautti tehopisteet 1+2.
Uplakers voitti alkulohkon kahdeksasta ottelussa seitsemän. Lisäksi tilille tuli yksi tasapeli. Uplakersin maaliero oli murskaava 83–18.
Uplakersin jatko-ohjelma on vielä auki, mutta joukkue jatkaa joka tapauksessa voittojen metsästystä sarjatauon jälkeen.