Niemenmaa johdatti Uplakersin murskavoittoon

Hyökkääjä Kalle Niemenmaa oli hurjassa vireessä, kun Ylöjärven Uplakers murskasi lauantaina kotihallissaan Oriveden Fortunan jääkiekon II-divisioonan kamppailussa.

Niemenmaa teki isäntien kuudennen maalin, jota ennen hän ehti syöttää peräti viisi osumaa.
Uplakers oli täysin pitelemätön etenkin ensimmäisessä erässä, jonka aikana kotijoukkue latoi orivesiläisten verkkoon viisi osumaa. Fortuna onnistui tekemään ottelun avausmaalin, mutta sen jälkeen juhli Uplakers.
Toisessa erässä ylöjärveläiset kasvattivat johtonsa jo lukemiin 7–1. Kolmannessa erässä vieraat pääsivät iskemään kaksi kavennusosumaa, mutta Turo Mikkolan tekemän isäntien kahdeksas maali lopetti Fortunan pyristelyn lopullisesti.
Turo Mikkola oli Niemenmaan tapaan kovassa iskussa. Mikkola ampui kypärätempun eli kolme maalia ja saalisti lisäksi syöttöpisteen.
Neljään tehopisteeseen kykeni myös Niilo Lähde, joka teki maalin ja antoi kolme maalisyöttöä. Uplakersista maalinteossa onnistuivat myös Atte Yli-Hallila, Petteri Pajunen sekä Kim Lilius.
Voiton ansiosta Uplakers nousi kymmenen joukkueen lohkossa kuudenneksi. Ensi lauantaina ylöjärveläisryhmä matkustaa kolmantena olevan Hoki Klubi Hyvinkään vieraaksi.