Ylöjärven kaupungin yhdistyksille ja ryhmille suunnatut avustukset hakuun maaliskuussa – rahaa jaossa aiempaa enemmän, uutuutena projektituki

Ylöjärven kaupunki tukee paikallisten yhdistysten ja ryhmien toimintaa erilaisilla avustuksilla. Uutta on projektituki, jota voi saada kaupunkilaisten hyvinvointia lisäävään projektiin tai tempaukseen, vaikka kyseessä ei olisi rekisteröitynyt yhdistys.
kohdeavustus, toiminta-avustus, talkooraha, Vaikuta ja päätä -raha, Ylöjärven kaupunki
Kaupungin tukirahalla esimerkiksi Lempiäniemen–Peräsillan–Kaiharin kyläyhdistys kunnosti yhteisrannan vuonna 2017. (Kuva: Terttu Pihlajamäki)

Ylöjärven kaupunki tiedottaa, että tämän vuoden hakuaika on  maaliskuussa ja avustuspotti on aiempaa korkeampi.

Hyvinvointilautakunta myöntää kerran vuodessa yhdistysten yleisavustuksia, liikuntatoiminnan ja nuorisotoiminnan toiminta-avustuksia, kulttuuritoiminnan kohdeavustuksia sekä kahdesti vuodessa projektitukea. Ympäristölautakunta myöntää kerran vuodessa avustusta ympäristön hoitoon.

Hyvinvointilautakunta on päivittänyt avustusperiaatteita ja avustusmuotoja 1.2.2022 alkaen. Hyvinvointilautakunnan avustuksilla tuetaan yhteisöjen yleishyödyllistä toimintaa ja edistetään ylöjärveläisten kokonaisvaltaista hyvinvointia ja osallisuutta sekä innostetaan yhdessä tekemiseen.

Hyvinvointia edistävien hankkeiden tai tapahtumien toteuttamiseen myönnetään jatkossa helposti haettavaa projektitukea, jota voivat hakea yhdistysten ja järjestöjen lisäksi Ylöjärvellä toimivat yhteisöt ja toimintaryhmät. Projektitukea on mahdollista hakea kahdesti vuodessa. Hyvinvointilautakunta myöntää jatkossa nuorisotoimintaan kohdeavustusten sijaan toiminta-avustusta.

Hakuaika 1.–31.3.2022
Avustusten hakuaika on 1.–31.3.2022. Lisätietoa avustuksista ja niiden hakuohjeet löytyvät sivustolta: Yhdistysavustukset – Ylöjärven kaupunki. Hakulomakkeet julkaistaan sivuilla 1.3.2022. Haku tapahtuu sähköisesti.