YPA kärkijoukkueiden kyydissä

Ylöjärven Pallon naisten edustusjoukkue kirjasi viikonlopulta voiton ja tappion otteluista Sisä-Suomen 2-divisioonan kärkijoukkueita vastaan.
YPA urakoi salibandyssa viikonloppuna (Kuva: Arto Paananen)

Ensimmäisessä väännössä YPA kohtasi sarjassa toisena olleen janakkalalaisen Salibandy Club Urbansin.
Ensimmäisen erän lopussa YPAn uudistettu ylivoimakenttä käytti ensimmäisen tilaisuutensa hyväkseen, ja erätauolle siirryttiin ylöjärveläisten 1–0-johdossa. Toisen erän puolivälissä nähtiin ottelun ratkaisu, kun YPA teki neljässä minuutissa kolme maalia. Kolmannessa erässä SCU sai hieman lohtua parilla kavennusmaalilla. YPA piti kuitenkin pintansa lukemin 4–2.
Toisessa ottelussa sarjan ennakkosuosikki Pirkkalan Pingviinit osoittautui hurjan kovaksi vastustajaksi.
Kovien hankintojen vahvistama PirPi ei antanut ylöjärveläisille armoa, vaan pisteet lähtivät Pirkkalaan maalein 1–7. Ylöjärveläisten ainoaksi valopilkuksi jäi ylivoimalla tullut tyylikäs 1–3-kavennusmaali. YPA säilytti kuitenkin erittäin tiukassa sarjassa kolmossijansa.
YPAn tehokkain viikonlopun peleissä oli kaksi maalia ja maalisyötön saalistanut Outi Paldanius.
Vuonna 2000 syntyneiden poikien YPA Lightning -joukkue kärsi eliittisarjan karsinnassa niukan jatkoaikatappion Tampereen Classicille.
Classic hallitsi hienokseltaan ensimmäistä erää, kun YPA satsasi nopeisiin vastahyökkäyksiin. Classic rankaisi avauserässä ylivoimalla, minkä YPAn Eetu Kuusimäki kuittasi tasoituksellaan.
Toisessa erässä Classic siirtyi uudelleen johtoon ennen kuin Tuomo Tevameri tasoitti. Ottelu eteni aina jatkoerään saakka, johon lähdettiin lukemista 3–3.
Classic teki voittomaalin kulmalyöntikuvion jälkeen, ja YPA joutui tyytymään kirvelevään tappioon.