Salibandymiehille voitto ja tappio

Ylöjärven Pallon miesten edustusjoukkue avasi voittotilinsä salibandyn 4-divisioonassa.
YPAn Jere Pohjonen kiertää maalia ja Henri Mattila vääntää maalin edustalla.

YPA pelasi sunnuntaina kaksi ottelua Tampereen Kaukajärvellä sijaitsevassa Spiral-hallissa. Ensimmäisessä kamppailussa vastaan asettui Kalevan Dynamo, joka vei pisteet maalein 3–5.
KaDy onnistui ensimmäisessä erässä ohittamaan kahdesti YPA:n edustusjoukkueessa debytoineen B-junioreiden maalivahdin Matias Aleniuksen.
Toiseen erään YPA lähti kovalla itseluottamuksella tasoittamaan peliä.
Hyvän painostusjakson katkaisi outo tuomaripalaveri, jonka seurauksena YPAlle arvottiin kaksi jäähyä ja vastustajalle yksi.
YPA selvisti alivoimasta, mutta KaDy lisäsi johtoaan ajassa 28.34.
Vain 21 sekuntia myöhemmin Nokian KRP:stä kesän aikana hankittu Henri Mattila avasi maalitilinsä YPAn riveissä.
Toisessa erässä ei enää maaleja nähty, joten YPA lähti kolmanteen erään kahden maalin takaa-ajoasemasta.
Kolmas erä alkoi rytinällä molempien joukkueiden iskiessä maalit kahden ensiminuutin aikana. YPA:n maalista vastasi Henrik Puumala.
Kahta maalia lähemmäksi KaDya  ylöjärveläiset eivät kuitenkaan päässeet. KaDy iski vielä yhden maalin, ja heti perään Henri Mattila onnistui ylivoimalla toisen kerran. Mattilan osuma jäi ottelun viimeiseksi.
Päivän toisessa kamppailussa ylöjärveläisten kohtasivat pirkkalalaisen Wingsin.
YPA aloitti ottelun tehokkaasti. Henrik Puumala iski nopeasti kaksi maalia ja ehti tuhria vielä rangaistuslaukauksenkin.
Edellisessä kamppailussa loistavaan vireeseen päässyt Henri Mattila lisäsi kahdella osumalla YPA:n johdon lukemiin 4–0 jo ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana.
Teemu Leppänen syötti kolme YPAn neljästä ensimmäisestä maalista. Ensimmäisessä erässä verkkoa venytti vielä YPAn työmyyrä Tommi Keski-Kastari.
Toisessa erässä maalitehtailu jatkui. Henri Mattila iski ensin taululle 6–0-johdon ja Keski-Kastari lisäsi vastustajan tuskaa ylöjärveläisten seitsemännellä maalilla.
Näiden osumien jälkeen YPAn pelaajien selät suoristuivat, ja Wings pääsi kaventamaan kolme kertaa. Jere Pohjonen lopetti kuitenkin pirkkalalaisten pyristelyn niittaamalla loppunumeroiksi 8–3.

C-pojat eliittisarjan karsintaan

Ylöjärven  Pallon C2-poikien Lightning-joukkue eteni Sisä-Suomen B-lohkosta eliittisarjan karsintaan.
Alkusarjan ratkaisuturnaus pelattiin viime sunnuntaina Tampereen Tenniskeskuksessa. Ensimmäisessä ottelussa YPA Lightning kaatoi tiukan väännön jälkeen Lempäälän Kisan maalein 7–6.
YPA Lightning karkasi kolmannessa erässä jo 7–4 johtoon ennen kuin jäähyt sekoittivat ylöjärveläisten pelin. LeKi tuli vielä maalin päähän, mutta lopulta lempääläläisten kiri jäi kesken.
Päivän toisessa ottelussa YPA Lightning kaatoi Tampereen KooVeen komeasti maalein 4–11. KooVee piti ylöjärveläisiä tiukoilla kaksi erää hyvällä liikkeellä, mutta viimeisessä erässä peli repesi.
YPA Lightningin tehokkaimmat pelaajat kahdessa ottelussa olivat tällä kertaa Joakim Hietaniemi (4+3), Tuomo Tevameri (5+1), Tomas Estovirta (3+1) sekä Joona Vokkolainen (3+1).