Ylöjärven Urheilijat kamppaili Seuracupissa

Ylöjärven Urheilijat ylsi tänä kesänä sijalle 33 perinteisessä Vattenfall Seuracupissa.
Muun muassa tässä Räikän kentällä voittoon juokseva Patrik Paldanius (2. oik.) keräsi Ylöjärven Urheilijoille Seuracup-pisteitä.

Vattenfall Seuracup järjestettiin tänä kesänä jo 17. kerran. Kilpailun eri vaiheissa oli mukana  peräti kymmenentuhatta lasta ja nuorta.
Suomen Urheiluliiton aluepäällikkö Mika Tyrkön mielestä Vattenfall Seuracup on yleisurheilua parhaimmillaan.
– Kisassa korostuvat urheilun ilo, energisyys ja joukkuehenki. Jokaisen kilpailijan suoritus vaikuttaa seuran kokonaistulokseen. Seuracupissa myös pienimmillä seuroilla on mahdollisuus menestyä. Tämän vuoden lajiohjelmasta löytyi jokaiselle sopivia lajeja. Ohjelmassa oli eri- mittaisia juoksuja, kilpakävelyä sekä kaikki hyppy- ja heittolajit, Tyrkkö kertoo.
Seuracupissa kilpailtiin neljässä eri sarjassa. Ylöjärven Urheilijat oli mukana isoimmassa eli Tera-sarjassa. Ylöjärveläisseura keräsi kauden aikana 16 226 pistettä. Tera-sarjan voiton vei Espoon Tapiot 32 295 pisteellä. Toinen oli Tampereen Pyrintö ja kolmas Jyväskylän Kenttäurheilijat. Tera-sarjassa oli mukana 56 seuraa.
Toiseksi suurimman eli Giga-sarjan voitti Lempäälän Kisa. Mega-sarjan ykkönen oli Noormarkun Nopsa, ja Kilo-sarjan paras oli Säkylän Urheilijat.