YPA päätyi viidenneksi

Ylöjärven Pallon miesten edustusjoukkue voitti kauden viimeisen ottelunsa ja päätyi salibandyn Sisä-Suomen 4-divisioonan lohko 14:n lopputuloksissa viidenneksi.

YPA:lla oli vielä ennen viimeistä turnausta teoreettiset mahdollisuudet selvitä 3-divisioonan karsintoihin. Se olisi kuitenkin vaatinut kahta voittoa.
Haaveet karsintapeleistä karisivat kuitenkin jo lauantain ensimmäisessä ottelussa, kun Pirkkalan Pingviinit kaatoi YPA:n maalein 1–2.
Pingviinit aloitti ottelun vahvasti ja siirtyi ensimmäisessä erässä 1-0-johtoon. YPA sai peliä haltuunsa toisessa erässä. Tasoituksen iski Henrik Puumala.
Toisessa erässä Pingviinit iski yllättäen voittomaalin. YPA hallitsi vielä kolmatta erää ja sai kymmenittäin maalipaikkoja. Palloa ei kuitenkaan saatu verkkoon.
Toisessa ottelussa YPA:aa vastaan asettui sarjakärki D-kone.
YPA aloitti erittäin vahvasti, ja ylöjärveläisten peli näytti kulkevan paremmin kuin kertaakaan tällä kaudella. Pelaaminen oli vapautunutta ja lähes virheetöntä.
Toisessa erässä YPA johti jo 4–0. Tämän jälkeen D-kone sai muutaman lohdutusosuman. YPA hallitsi kuitenkin ottelua edelleen suvereenisti, eivätkä sarjakärjen pelaajat olleet tottuneet sellaiseen.
D-kone sortui jäähyilyyn ja ylöjärveläiset pääsivät viimeistelemään vielä kaksi ylivoimaosumaa. Loppunumeroiksi merkittiin 6–2. Ylöjärveläiset jatkavat ensi kaudella salibandyn 4-divisioonassa.