Lylynperän suksi kulki Keuruulla

Ylöjärven Ryhdin Katri Lylynperä sijoittui yhdeksänneksi Keuruulla lauantaina hiihdetyssä Suomen Cupin kolmannessa osakilpailussa.
Lylynperän vauhti kiihtyy.

Lylynperä sivakoi naisten vapaalla hiihtotavalla hiihdetyssä 5,4 kilometrin kilpailussa ajan 14.24,4. Hän jäi voiton napanneesta Kangasniemen Kalskeen Heini Hokkasesta vajaat 50 sekuntia.
Miehet hiihtivät niin ikään vapaalla hiihtotavalla 10,8  kilometriä. Ryhdin Antti Ojansivun vauhti on kohenemassa. Ylöjärveläinen lykki sijalle 12. Ojansivun aika oli 24.38,4. Voittoon hiihtänyt Kouvolan Hiihtoseuran Kari Varis kellotti ajan 23.45,9. Ylöjärven Urheilijoiden Antti Parkkinen ei lähtenyt matkaan.
Perinteisellä hiihtotavalla sivakoidussa miesten 3 x 5,4 kilometrin viestissä Ylöjärven Urheilijoiden joukkue oli 32:s ajalla 42.14. Voiton vei Mikkelin Hiihtäjät ajalla 37.9. Urheilijoiden joukkueessa kilpailivat Antti Parkkinen, Tuukka Teivaala ja Marko Leppämäki.
Keuruulla hiihdettiin myös alle 18-vuotiaiden Habita Cupia. Vapaalla hiihtotavalla hiihdetyssä 1,4 kilometrin kilpailussa Ylöjärven Ryhdin Anni Haavisto oli 30:s ajalla 3.23,89. Ylöjärven Urheilijoiden Sanni Alatalo sivakoi puolestaan sijalle 64 ajalla 3.33,46. Voiton ottanut Seinäjoen Hiihtoseuran Jasmi Joensuu pysäytti kellon aikaan 3.04,26.
Perinteisellä tyylillä hiihdetyssä 5,4 kilometrin kilpailussa Sanni Alatalo viiletti hienosti sijalle 18 ajalla 16.36. Anni Haavisto oli 37:s ajalla 17.08,7. Voiton vei tässäkin kilpailussa Jasmi Joensuu ajalla 14.49,3.
Sanni Alatalo on Habita Cupissa sijalla 15 kerättyään neljän osakilpailun jälkeen 66 pistettä. Haavisto on puolestaan 22 pisteellä sijalla 26. Yhteiskilpailua johtaa Reisjärven Pilkkeen Anni Alakoski 330 pisteellä.