Uplakers kiekotteli makean voiton

Voitosta voittoon jääkiekon III-divisioonan alkusarjassa porskuttanut Ylöjärven Uplakersin edustusjoukkue aloitti ylemmän jatkosarjan komeasti.

Uplakers sai lauantaina kotijäälleen paikalliskamppailun vastustajaksi HC Nokian. Tunteikkaan ottelun alku oli ylöjärveläisten hallintaa.
Matias Oja vei isännät johtoon, ja avauserän puolivälin jälkeen Mika Kuukasjärvi lisäsi ylöjärveläisten etumatkan kahteen maaliin ylivoimaosumalla.
Toisen erän alussa nokialaiset pääsivät hakemaan kavennusta kahden miehen ylivoimalla. Kavennus syntyikin, mutta vain hetkeä myöhemmin oli Uplakersin vuoro käyttää ylivoima hyväkseen. Tälläkin kertaa osumasta vastasi Kuukasjärvi.
Toisen erän aikana Uplakers iski vielä kaksi lisämaalia ja karkasi 5–1-taukojohtoon.
Kuukasjärvi iski hattutempun valmiiksi, ja ylöjärveläisten viidennestä osumasta vastasi Ilari Konttinen.
Toisessa erässä Uplakersin Khelil Gort lensi suihkuun taklattuaan vieraiden pelaajaa 5+20 minuutin rangaistuksen arvoisesti.
Kolmannessa erässä HC Nokia terästäytyi ja iski kaksi kavennusmaalia. Lopulta isäntien Tero Antila lopetti vieraiden pyristelyn laukomalla loppulukemiksi 6–3.
Uplakers jatkaa voittojen metsästystä ensi sunnuntaina, jolloin vastaan asettuu toinen nokialaisjoukkue Pyry M2.