YIlvekselle nihkeät vieraspisteet

Pargas IF kaatui Paraisissa sunnuntaina maalein 3–1.
Ylöjärven Ilveksen Jenni Häkli liikkui sunnuntaina livakasti. Tässä hän murtautuu pallon kera ohi Pargas IF:n keskikentän.

Jalkapallon naisten Kakkonen alkaa kääntyä kohti jännittäviä loppukauden ratkaisupelejä. Naisten kakkosen B-lohkoa johtava Ylöjärven Ilves kohtasi Paraisilla kesän aikana vahvistuneen Pargas IF:n kolmen otteluttoman viikon jälkeen.
Sarjataulukon perusteella kotijoukkueelle ei yhden sarjapisteen saldoon lisäystä juurikaan povattu, mutta kolmen TPS-taustaisen pelaajan liityttyä kokoonpanoon kykeni kotijoukkue laittamaan sarjakärjen ahtaalle.
Työesteiden vuoksi YIlves oli matkassa tavanomaista kapeammalla materiaalilla. Onneksi oman seuran juniorikaartista löytyy jo apuvoimia paikkaamaan näitä tilanteita. Tällä kerralla tuntumaa naisten Kakkosen peleistä hakivat C-juniorit Alina Seppä ja Rosa-Maria Siren.
Kotijoukkue aloitti ottelun vahvasti ja otti keskikentän hallinnan itselleen. Noin vartin pelin jälkeen syntyi ottelun avausmaali. PIF onnistui siirtymään johtoon läpiajosta vieraiden puolustuslinjan noustessa liian innokkaasti.
Valmentaja Mourad Seddiki luki kenttätapahtumat oivallisesti ja järjesteli pelaajien pelipaikkoja tämän jälkeen uuteen uskoon. Peli tasoittui selvästi, ja Jenni Häkli onnistui läpiajotilanteessa kymmenen minuuttia myöhemmin tasoittamaan tilanteeksi 1–1. Hieman ennen taukoa Rosa-Maria Siren puolestaan laukaisi pallon takatolpan juureen, ja YIlves siirtyi johtoon.
Toisen puoliajan alku oli jälleen vahvaa kotijoukkueen hallintaa. Liika hyökkäysinto kuitenkin kostautui 20 minuutin pelin jälkeen, kun Häkli karkasi läpiajoon ja sijoitti pallon vuorenvarmasti maaliin. Lisäosumia ei ottelussa syntynyt, joten pisteet matkasivat Ylöjärvelle tuloksella 1–3 (1–2).
Tappiotonta syyskautta pelaava YIlves kohtaa seuraavaksi niin ikään oman ottelunsa viikonloppuna voittaneen Liedon Pallon. Kotiottelu Soppeenharjun keinonurmella alkaa huomenna torstaina kello 19.30.