Haavisto hyökkäsi SM-pronssille

Jere Haavisto varmisti sunnuntaina hienoilla ajosuorituksillaan itselleen motocrossin MX2-luokan SM-pronssin Hyvinkäällä.
motocross, jere haavisto
Jere Haavisto (142) onnistui aika-ajossa niin hyvin, että pääsi lähtemään hyvältä paikalta kisastartteihin. (Kuva: MJP-Events)

Tampereen Motocrossin Haavisto kaasutteli kauden kuudennessa ja viimeisessä osakilpailussa sijat yksi ja kaksi.

Avauserässä Haavisto oli toinen Miro Sihvosen jälkeen. Ylöjärveläinen hävisi Sihvoselle vajaan sekunnin. Toisessa erässä Haavisto karkasi ylivoimaiseen voittoon. Toiseksi ajanut Valtteri Malin jäi Haavistolle lähes 11 sekuntia.

Kauden yhteistuloksissa Haavisto oli siis kolmas. Mx2-luokan Suomen mestaruuden vei Hyvinkään Moottorikerhon Kim Savaste. Hopeaa otti Orimattilan Moottorikerhon Juuso Matikainen.

Haaviston kausi jatkuu vielä joukkueiden SM-kisoilla sekä joukkueiden MM-kilpailuilla. Marraskuussa lakialalainen nähdään myös Tampereen Supercrossissa.