Lukupaketti: Uusi päiväkoti rakennetaan Siltatiellä rivitaloasukkaiden syliin, lukiossa aloitti uusi lukiovalmentaja, Jonne Kurikka kertaa 10 vuotta yrittäjänä…

Tästä lukupaketista pääset lukemaan kootusti viikolla ilmestyneitä uutisia.

Lukupaketti artikkelikuva

SILTATIEN koulun naapurissa sijaitseva As Oy Ylöjärven Auroran asukkaat ovat ymmällään siitä, että uusi kaksikerroksinen päiväkoti aiotaan rakennetaan aivan heidän syliinsä.

”Takapihat pienentyvät ja pimentyvät” – Siltatieläisen rivitaloyhtiön asukkaat kärsivät aivan tonttirajalle nousevasta valtavasta päiväkodista

YLÖJÄRVEN lukion henkilöstöön on saatu tänä syksynä uudet apukädet, kun 27-vuotias Ciia Kärkkäinen on aloittanut oppilaitoksen lukiovalmentajana. Kärkkäinen kertoo työskentelevänsä lukiossa täysin opiskelijoita varten.

Lukiolaisille palkattiin uusi koutsi: Lukiovalmentaja Ciia Kärkkäinen auttaa oppimaan ja tekee koulunkäynnistä kivempaa

ALIHANKINTAMESSUILLA oli tänäkin vuonna usea ylöjärveläisyritys esittelemässä osaamistaan. Ylöjärven Yrityspalvelun hallinnoima messuosasto on osoittautunut suosituksi.

Alihankintamessujen ylöjärveläispisteillä kävi vilske – ”Kun kotiin pääsee niin on aika väsynyt, mutta sekin on ihan kiva”

YLÖJÄRVEN Uutiset täytti 90 vuotta. Visassa pääset testaamaan tietosi siitä, mistä paikallislehdessä on uutisoitu vuosikymmenten varrella.

Historiavisa: Mitä muistat paikallislehden vuosikymmeniltä?

CROWDSORSA-MOBIILIPELIN avulla vieraslajeja tuhosi Ylöjärvellä kesällä yhteensä 29 henkilöä.

Ylöjärveläinen tienasi satoja euroja kitkemällä lupiinia ja jättipalsamia mobiilipelin avulla

YRITTÄJÄ-TOIMITUSJOHTAJA Jonne Kurikka istuutui Rocla-trukin kyytiin ja luki hänestä kymmenen vuotta sitten kirjoitetun haastattelun , joka julkaistiin Ylöjärven Uutisten toimittamassa Ylöjärven Yrittäjät 50 vuotta -lehdessä. Hän kommentoi taivaltaan kasvufirman johdossa. Yhden miehen ja Hiacen firmasta on varttunut LVIS-palvelut tarjoava maakunnallinen toimija. 

Yhden nuorukaisen ja Hiacen firmasta tuli kymmenessä vuodessa tunnettu talotektiikkayhtiö – Enää Jonne Kurikka ei pelästy pienestä


SÄDE Talkio on kulttuurin ystävä, joka harrastaa muun muassa kuvataidetta ja kirjoittamista.

Säde Talkio on taiteileva monilahjakkuus, jota inspiroivat animaatio, pahikset ja Jarmo Koski

ALA kuin ala, yrittäjän murheet tuppaavat olemaan samanlaisia. Yrityskummi on kokenut yrittäjä, joka kuuntelee, neuvoo ja kannustaa tuoreempaa yrittäjäkollegaa. Dynaset Oy:n perustaja Reijo Karppinen on Ylöjärven kuntakummi.

Pitkän linjan yrittäjä ja Dynasetin menestykseen vienyt Reijo Karppinen on nykyään yrityskummi: ”Minulle voi soittaa milloin vain”

NYSSEN maksujärjestelmään on tulossa uudistus. Uudessa järjestelmässä esimerkiksi verkosta matkakortille ostetut liput ovat käytettävissä heti ilman kahden tunnin viivettä.

Nyssen maksujärjestelmä uudistuu: Jatkossa lippu latautuu heti bussikortille – Uimahalleissa maksaminen päättyy?

YLÖJÄRVEN kirkossa esitetään ainutlaatuinen konsertti, joka on kanteleen ja luontokuvien vuoropuhelua.

Noora Laihon kantelekonsertissa luonto on vahvasti läsnä

JÄTTEENKULJETUKSEN uudet urakkakaudet alkoivat tänään Pirkanmaan Jätehuollon toimialueella.

Jätteenkuljetusten kilpailutus tuo Ylöjärvellekin muutoksia jäteastioiden tyhjennyspäiviin