Uplakersille karvas kotitappio

Ylöjärven Uplakers kärsi toisen perättäisen tappion jääkiekon miesten II-divisioonassa.

Tällä kertaa ylöjärveläisjoukkue hävisi kotihallissaan Hoki Klupi Hyvinkäälle maalein 2–5.
Uplakers aloitti ottelun hyvin ja siirtyi johtoon jo pelin kolmannella minuutilla, kun Matias Oja onnistui maalinteossa Kim Liliuksen ja Heikki Soipion esityöstä.
Vierasjoukkue H.K.H. toipui kuitenkin nopeasti takaiskusta ja iski kaksi osumaa vielä ennen avauserän puoliväliä.
Uplakers nousi kuitenkin vielä tasoihin Matias Ojan toisella osumalla ennen erätaukoa. Tällä kertaa maalin syöttäjinä toimivat Niilo Lähde sekä ylöjärveläisten maalia vartioinut Tero Rantalainen.
Toisessa erässä nähtiin vain yksi maali, jonka iski vierasjoukkue. Kolmannessa erässä Uplakersin kiri katkesi Niilo Lähteen viiden minuutin estämisrangaistukseen. Hyvinkääläiset iskivät ylivoimalla kaksi maalia ja karkasivat lopulta tavoittamattomiin.
Tero Rantalainen torjui Uplakersin verkolla 40 laukausta. Vieraiden tolppien välissä seissyt Joonas Lindberg pysäytti 37 ylöjärveläiskutia.
Sarjataulukossa seitsemänneksi tippunut Uplakers yrittää kääntää kurssiaan ensi lauantaina, jolloin Ylöjärvellä vierailee kolme sijaa ylöjärveläisiä ylempänä majaileva Ruoveden RuoSkA.