Lukupaketti: Hämeenkadulla ampunut otettiin kiinni Ylöjärvellä, Futsalin SM-kakkonen lopetti, Pirha lakkauttamassa toimipisteitä,…

Tästä lukupaketista pääset lukemaan kootusti viikolla ilmestyneitä uutisia.

Ampumisen uhriksi joutunut nainen on poliisin mukaan menehtynyt.

Hämeenkadun ampuja otettiin kiinni Kurussa

Viljakkalan terveyspisteen ja Kauraslammen hammashoitolan kohtalo ei muuttunut aluehallituksen tekemällä laajalla lausuntokierroksella.

Pirha on laittamassa lapun luukulle Viljakkalan terveyspisteessä ja kahdessa ylöjärveläisessä hammashoitolassa

Ylöjärveläinen formulalupaus Luka Sammalisto loukkaantui vakavasti heinäkuussa ajetussa F4-sarjan osakilpailussa Italian Mugellossa.

Luka Sammalisto on päässyt jo formulan rattiin: ”Mielen veti vakavaksi, kun viikko piti maata selällää sairaalassa täydessä liikkumiskiellossa”

Ylöjärven Ilveksen Naisten edustusjoukkuetta ei nähdä lokakuussa alkavalla liigakaudella.

Historiallista SM-hopeaa futsalissa ottanut Y-Ilveksen Naisten edustus hajosi yllättäen – Mikä on futsalin tulevaisuus Ylöjärvellä?

– Olisiko kuitenkin mahdollista kehittää kaupungin hoitaman koululaisliikenteen ohella myös Nyssen yhä harvempia arkipäivän yhteyksiä Kurusta ja Kuruun sujuvimmiksi, kysytään mielipidekirjoituksessa.

Vielä asiaa Kurun joukkoliikenneyhteyksistä – Onko todellakin mahdoton ajatus?

Vaihdettavana on noin 30 000 mittaria ja vaihtoprojekti kestää kolme vuotta.

Leppäkoski aloittaa ison urakan sähkömittareiden vaihtamiseksi

Ylöjärven kaupunginvaltuusto kokoontui maanantaina syksyn ensimmäiseen kokoukseensa. Valtuusto teki päätökset pohjaesitysten mukaisesti, mutta tarkastuslautakunta antoi moitteita saamistaan vastauksista.

Valtuusto aloitti syyskauden – Tarkastuslautakunta antoi kaupunginhallituksen vastauksille sapiskaa

Ylöjärveläinen Vesa Menlös nappasi viime sunnuntaina painonnoston MM-pronssia Rovaniemellä.

Vesa Menlösille painonnoston MM-pronssia

– Viranomaisilta on tullut jatkuvasti yhteydenottoja yhden naapurin tekemien valitusten takia. Hän on valittanut baarista kaikille mahdollisille, kertoo yrittäjä Matti Järvelin.

Naapuri on vastustanut uuden lähiöbaarin pitämistä Siivikkalassa – Viranomaisille vastaaminen on vienyt yrittäjältä useita työpäiviä

Ylöjärveläinen Expomatto Oy on ennakkoluulottomasti mutta maltilla kehitetty yritys, jonka kasvua ei edes korona tyssännyt.

Tuottoisa mattobisnes löytyi puoliksi sattumalta – ”Menin ostamaan mattoja, ja Paavo halusi myydä minulle firmansa”